Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η Έκθεση Εικαστικών Ελλήνων Αστυνομικών της Τ.Δ. Πιερίας Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Αύριο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" βίντεο από την έκθεση)



Πριν από λίγο στην ΕΚΑΒΗ. Ημερίδα, πρόληψη και σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα


Μεγάλη βραδιά πριν από λίγο για τον Ανδρέα Μιχαήλ στην ΕΚΑΒΗ. Συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση της Θρακικής Εστίας Κατερίνης. (Αύριο πλήρες φωτορεπορτάζ εδώ στην "ΑΛΗΘΕΙΑ".

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ

 Κατά το διήμερο 27-28 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας της Πιερίας, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους.
Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν, εκτός από τον Σεβασμιώτατο, ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμ. Βαρνάβας Λεοντιάδης και άλλοι κληρικοί, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας Ταξίαρχος Αθανάσιος Ματσούκας, εκπρόσωποι της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου κ. ά.

Ψηφίζουμε την καλύτερη και τον καλύτερο αθλητή της χρονιάς! Υποψήφια κορασίδα: η Άννα Κιάφα του Αρχέλαου Κατερίνης, 400μ. εμπόδια!

Ψηφίζουμε όλοι μας την Άννα Κιάφα του Αρχέλαου Κατερίνης!!!
Ψηφίζουμε ΕΔΩ
Πληροφορίες ΕΔΩ

Εκδήλωση τιμής για τον πρώην Δήμαρχο Κατερίνης Συμεών Χαραλαμπίδη. Συμμετέχει η Πολυτονική Ορχήστρα.


Αύριο Κυριακή 29 Νοεμβρίου και ώρα  7:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο
ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ
Στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης πρωταγωνιστεί η Πολυτονική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης
Εκδήλωση προς τιμήν του πρώην Δημάρχου Συμεών Χαραλαμπίδη, για την συνολική του προσφορά στο Δήμο Κατερίνης με τίτλο «ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ» πραγματοποιεί στο πλαίσιο των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ», ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ).

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ MEDITERRANEAN VILLAGE!


Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Πιερίας, με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών της 1ης Επιστημονικής Ημερίδας Φυσικής Αγωγής με θέμα: << Ο ρόλος και η αξία της Φυσικής Αγωγής-Αθλητισμού στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα >>, που πραγματοποιήθηκε στις 21/11/2015, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της.

Νέο ξεκίνημα για την ΠΥΔΝΑ στο ανακαινισμένο γήπεδο του Κίτρους.

Μετά από δύο συνεχόμενες εξόδους η ομάδα της ΠΥΔΝΑΣ ΚΙΤΡΟΥΣ υποδέχεται στη φυσική της έδρα την ομάδα του ΟΠΟΥΝΤΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, στο ανακαινισμένο γήπεδο του Κίτρους.
Όλοι στο στρατόπεδο της ΠΥΔΝΑΣ γνωρίζουν ότι η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την δυναμικότητα της ομάδας του του Οπούντιου Μαρτίνου και προετοιμάζονται για πολύ δύσκολο παιχνίδι.

ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Σ.Ι.Υ.Ν.Π. ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ


Καλούμε τους συναδέλφους μας να μην συμβιβαστούν με την κατάργηση των δικαιωμάτων  τους!

Το Σ.Ι.Υ.Ν.Π. ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ και η σωματειακή επιτροπή καταγγέλλουν το δήμο Κατερίνης που εξακολουθεί  να αρνείται να  εφαρμόσει τις δύο εγκυκλίους του υπουργείου εργασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης οι οποίες αφορούν τους εργαζόμενους στα προγράμματα  κοινής ωφέλειας.

Το φουρνίν εμουν, ήδη καίει! (Φόρμα συμμετοχής εθελοντών στην δεξιά στήλη της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Φίλες και φίλοι, εθελόντριες και εθελοντές του περσινού Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Σαν να ήταν χθες! Κι όμως, πέρασε σχεδόν ένας ολόκληρος χρόνος από το περσινό Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου 2014.
Έφτασε λοιπόν η ώρα να συναντηθούμε και πάλι, μπροστά στον φούρνο, να πιούμε το κρασάκι μας και να συζητήσουμε για το χωριό μας, το οποίο φέτος θα είναι ακόμη πιο λαμπρό από το περσινό. Ο χώρος έχει γίνει αγνώριστος! Οι φούρνοι έχουν ανακαινιστεί. Η εξωτερική κουζίνα είναι τέλεια και η αποθήκη γεμάτη ξύλα για τις φωτιές της αυλής! Μένει μόνο να συναντηθούμε εμείς, η μεγάλη ομάδα των εθελοντών του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου και να οργανώσουμε την μεγαλύτερη γιορτή της πόλης μας!

Όσες και όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε και φέτος, σας παρακαλώ να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής των εθελοντών.

Άλλη μια διανομή των «Χωρίς Μεσάζοντες» σήμερα το πρωί στην Κατερίνη. Πατάτες και κρεμμύδια Αμμοχωρίου Φλωρίνης φετινής σοδειάς, προς 0,40€ το κιλό, απευθείας από τον παραγωγό.

Στην διανομή παραβρέθηκε συνεργείο του mega που μίλησε με τον κόσμο και τους εθελοντές, και ρεπορτάζ του θα μεταδοθεί στο βραδινό δελτίο ειδήσεων.
Για μια ακόμη φορά η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και τα προϊόντα εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ, δείγμα του πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κινήματος των «Χωρίς Μεσάζοντες» στην τοπική κοινωνία της Κατερίνης.
Σημαντική και στην τσέπη των καταναλωτών αλλά και των παραγωγών.
Επόμενη διανομή και τελευταία για το 2015, πορτοκάλια και μήλα!

Ο σύλλογος Φαρμακοποιών του Ν. Πιερίας στηρίζει το Κοινωνικό Φαρμακείο «Αλέκος Φτίκας» των «Αλληλέγγυων» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των «Γιατρών του Κόσμου».

Φαρμακοποιοί της πόλης μας στην πρώτη τους συνάντηση στον Καπνικό Σταθμό, στον χώρο του φαρμακείου.

Από την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015, όπως και κάθε Δευτ., Τετ. και Παρ., 18:00 – 21:00 το Κοινωνικό Φαρμακείο της πόλης μας θα στελεχώνεται με ένα μέλος του συλλόγου για να καλύψει τις πρόσθετες ανάγκες λειτουργίας της κοινωνικής δομής στον Καπνικό Σταθμό, όπου το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται σημαντική αύξηση του αριθμού των ασθενών.