Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικο Party της Ποδηλατικής Από-δρασης Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου στις 9:30 μ.μ.

It’s Party time!!!

Άλλη μία χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και έτσι έφθασε και πάλι η ώρα για το αγαπημένο ποδηλατικό Party της χρονιάς!!! 
Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας καλεί όλους τους φίλους του ποδηλάτου να διασκεδάσουμε σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς στο Cafe Bar Ίμερος, τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου από τις 21.30′ το βράδυ.
Σας περιμένουμε, να γνωριστούμε καλύτερα και να περάσουμε όμορφα με άφθονο ποτό και καλή μουσική!
Και που ξέρετε, μπορεί να είστε τυχεροί και να κερδίσετε κάτι από τα πλούσια δώρα της κλήρωσης!!!!!

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ


Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου υπέρ του Εκκλησιαστικού Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ο Τροφοδότης».
Ο Αγώνας διοργανώθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Ν. Πιερίας «Ο ΌΛυμπος» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κονταριώτισσας «Πίερες».
Ο Αγώνας έλαβε χώρα στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Κατερίνης, ενώ την έναρξή του κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τόσο τα μέλη των Διοκητικών Συμβουλίων των δύο Συλλόγων όσο και τους αθλητές για τη συμπαράστασή τους στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Να τι σημαίνει ξεπούλημα και μάλιστα ολκής...



Του Δημήτρη Καζάκη

Υπεγράφη η παραχώρηση των 14 περιφερειακών κρατικών αεροδρομίων στην κοινοπραξία της Fraport και του Ομίλου Κοπελούζου. Το αντίτιμο της παραχώρησης ανέρχεται σε 1,23 δις ευρώ. Φυσικά, το αντίτιμο θα πάει κατευθείαν στους δανειστές.
Τα αεροδρόμια που ξεπουλιούνται στην ηπειρωτική χώρα είναι του Ακτίου (PVK), της Καβάλας (KVA) και της Θεσσαλονίκης (SKG). Τα υπόλοιπα 11 αεροδρόμια βρίσκονται σε νησιά και είναι της Κέρκυρας (CFU), των Χανίων/ Κρήτης (CHQ), της Κεφαλονιάς (EFL), της Κω (KGS), της Μυτιλήνης (MJT), της Μυκόνου (JMK), της Ρόδου (RHO), της Σάμου (KGS), της Σαντορίνης (JTR), της Σκιάθου (JSI) και της Ζακύνθου(ZTH).

ΕΠΕΙΓΟΝ!! Όλη η ποδοσφαιρική Πιερία στο πλευρό του Χρήστου!!


Του Μπάμπη Πεΐδη

Καμιά φορά η μοίρα παίζει στον άνθρωπο περίεργα παιχνίδια. Παιχνίδια που από τη μια στιγμή στην άλλη αλλάζουν τα πάντα και μπορούν να κάνουν τις μεγαλύτερες ανατροπές στην καθημερινότητα μας. Παιχνίδια, που καθορίζουν ολόκληρες ζωές.

Ένα τέτοιο παιχνίδι παίζει η μοίρα στον Χρήστο. Τον Χρήστο που θα μπορούσε να είμαι εγώ, εσύ, εσείς...
Ένα νέο παλικάρι που πήγε στο νοσοκομείο γιατί του ανέβηκε ο πυρετός και δεν έπεφτε και από το πουθενά διαγνώσθηκε με "καλπάζουσα λευχαιμία".

OLYMPUS MOUNTAIN ACTIVITIES. Ενημέρωση περί νέας ομάδος δραστηριοτήτων στο νομό μας


Κάθε  βουνό  έχει τον δικό χαρακτήρα το δικό του χρώμα την δική μυρωδιά τον δικό του ήχο !!
Είναι καιρός τώρα που θέλαμε να μοιραστούμε  κάποιες  γνώσεις ύστερα από ατελείωτες ώρες περιπλάνησης και αναζήτησης  με όλους τους φίλους και τις φίλες άγνωστους και γνωστούς. Ξεκινήσαμε δειλά  στα  μέσα Δεκεμβρίου 2015 και οργανώσαμε την OLYMPUS MOUNTAIN ACTIVITIES και η ανταπόκριση σας, μας ενθάρρυνε .
Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις δραστηριότητες  μας και να  μοιραστείτε μαζί μας όμορφες στιγμές γεμάτες ,συναισθήματα έκστασης και  θαυμασμού.
Οι οργανωμένες εξορμήσεις μας θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε ,να περπατήσετε σε μονοπάτια Θρύλους με άρωμα  Μύθου και πραγματικότητας Επιλέξτε  μια διαδρομή  και ελάτε να αντλήσετε την απίστευτη αγνή καθαρή ενέργεια από την μητέρα φύση !!

ΣΥΝΑΞΗ ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ



Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 3η Σύναξη Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος καλωσορίζοντας τους κατηχητές, παρουσίασε το ειδικό πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα στελέχη του Γραφείου Νεότητος που θα λάβει χώρα το ερχόμενο  Άγιο Δωδεκαήμερο, ενώ στη συνέχεια προσκάλεσε στο βήμα τους προσκεκλημένους ομιλητές.

ΓΑΣ Βαφύρας Δ.Δίου-Πιερικός Αρχέλαος "Η νέα γενιά του basketball στην Πιερία" του Νίκου Κολίτση


Εκδήλωση Εύας Καϊλή για τις προκλήσεις και ευκαιρίες για τις μικρό-μεσαίες επιχειρήσεις στην Κοινή Ευρωπαϊκή Ψηφιακή Αγορά

Στήριξη Ελληνικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Δικτύωση τους στο Βέλγιο οργάνωσε η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

Σε πρωινό εργασίας στο Ευρωκοινοβούλιο που διοργάνωση η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή στις 8 Δεκεμβρίου 2015, παρουσιάστηκαν με εξαιρετική επιτυχία 30 Έλληνες από τον χώρο της τέχνης, της βιοτεχνίας, της Βιομηχανίας της Μόδας αλλά και των Οικογενειακών επιχειρήσεων, έχοντας  την ευκαιρία να αναδείξουν  τις προσπάθειες τους και την Ελληνική επιχειρηματικότητα, που εν μέσω κρίσης, βρίσκει τρόπους να μας κάνει περήφανους εντός και εκτός συνόρων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


Επειδή κάθε χρόνο με την πληρωμή του Δώρου Χριστουγέννων δημιουργούνται αρκετά προβλήματα από τους εργοδότες είτε από άγνοια είτε από σκοπιμότητα, το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης κάνει γνωστό στους εργαζόμενους του Νομού Πιερίας τα εξής:

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΣΤΗΡΙΖΩ»



  Η αξιέπαινη από κάθε πλευρά πρωτοβουλία της εφορείας αιμοδοσίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης και του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Πιερίας «ΣΤΗΡΙΖΩ» για τη συγκέντρωση αίματος αλλά και δείγματος μυελού των οστών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 στην Αστική Σχολή Κατερίνης.

Ασφυκτικά γεμάτο το συνεδριακό κέντρο στην εκδήλωση για τον διακεκριμένο συμπατριώτη μας, ιατρό - καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


Σάββας Χιονίδης: «Τιμούμε έναν τεράστιο επιστήμονα, έναν σπουδαίο άνθρωπο […] Η Κατερίνη ξέρει να τιμά τους άξιους, ξέρει να τιμά τα παιδιά της»

Τον διακεκριμένο συμπατριώτη μας ιατρό, καθηγητή Βιοχημείας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Θανάση Παπαβασιλείου τίμησαν σε μία σεμνή  και λιτή εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση, μνήμες, μουσικές, ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ).

 

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ»


Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και oι Μαθητικές Κοινότητες του 1ου  Γυμνασίου Κατερίνης, ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για τη συμπαράσταση και τη στήριξή του σε όλα τα επίπεδα (υλικά και ηθικά) κατά το τρέχον σχολικό έτος.
Ενδεικτικά αναφέρουμε την ενεργοποίηση, την προσφορά και το γενικότερο ενδιαφέρον του για τη Βιβλιοθήκη του σχολείου, καθώς και  την  αγορά και την τοποθέτηση βιντεοπροβολέα σε αίθουσα διδασκαλίας.

 

Το Σπίτι των Ξωτικών, 22-23-24 Δεκεμβρίου 2015 στο προαύλιο χώρο της Αστικής Σχολής Κατερίνης


Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στο φιλόξενο σπίτι των ξωτικών και να μάθετε τα μυστικά των Χριστουγέννων...
Δημιουργικές δραστηριότητες, χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, face painting και άλλες πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους.
22-23-24 Δεκεμβρίου 2015 στο προαύλιο χώρο της Αστικής Σχολής Κατερίνης
Ώρες λειτουργίας:
22/12: 11:00 –14:00 & 18:00 –21:00
23/12: 11:00 –14:00 & 18:00 –21:00
24/12: 11:00 –15:00

Όλοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο πλατάνι την Τρίτη στις 6 μμ. Γραμματεία ΠΑΜΕ Πιερίας

ΟΛΟΙ   ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ!
Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, νέοι και νέες, άνεργοι, απόμαχοι της δουλειάς, αυτοαπασχολούμενοι.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρνει το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων  για ψήφιση στη βουλή ικανοποιώντας τις  απαιτήσεις της Ε.Ε., των επιχειρηματικών ομίλων και της ντόπιας  ολιγαρχίας της χώρας μας. Μέσα σε αυτά θα είναι το νέο μισθολόγιο για τους δημόσιους υπαλλήλους που προβλέπει νέες μειώσεις μισθών  που θα ισχύσουν από την 1-1-2016, η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ και η παράδοση  τον κόκκινων δανείων στα κοράκια των τραπεζιτών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Ευχαριστούμε όλες & όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην ετήσια εκδήλωση μας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΥΑΚΙΝΘΟ το Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2015,  με μεγάλη επιτυχία.
Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εκδήλωση.

Όλοι στη μεγάλη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. 16 Δεκέμβρη 11 π.μ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Όλοι στον αγώνα!  Σαρώνουν Συντάξεις – Ασφαλιστικό
Ø     Νέες μειώσεις στις συντάξεις έρχονται.
Ø     Καταργούν τη δημόσια – δωρεάν υγεία.
ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ στη ΜΕΓΑΛΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ  11 π.μ. ΙΚΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΙΣ 9 π.μ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
·         ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.
·         ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ, ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΑΣ. ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ.
·         ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.
·         ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ.
·         ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ & ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΧΑΗΛ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Κυπρίων Νομού Πιερίας "Ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ" σε συνεργασία με το θεατρικό Εργαστήρι "ΑΥΛΑΙΑ"

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ

Να τιμήσετε με την παρουσία σας την Θεατρική Παράσταση "Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ" Του Κύπριου Συγγραφέα Φάνου Ναθαναήλ σε σκηνοθεσία : Ανδρέα Μιχαήλ για την Επέτειο των 60 χρόνων του Απελευθερωτικού Αγώνα της Κύπρου από τους Άγγλους 1955-2015
Η Παράσταση θα δοθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης "ΕΚΑΒΗ"
Τετάρτη 16/12/2015 και ώρα : 20:00μμ.
Είσοδος Δωρεάν.

ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΑΡΧΙΜ. ΣΥΜΕΩΝ ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ




Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος μετέβη στη Ρητίνη των Πιερίων, ιδιαίτερη πατρίδα του Αρχιμ. Συμεών Κραγιόπουλου, ιδιαίτερα γνωστού στη Θεσσαλονίκη για το κηρυκτικό και πνευματικό έργο του.

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε από τον Ερμή Λαγκαδά με 67-68 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης της β΄εθνικής κατηγορίας ανδρών.



Οι δύο αντίπαλοι συγκατοικούσαν στη βαθμολογία οπότε η αναμέτρηση είχε εξαρχής το χαρακτήρα ενός ντέρμπυ.Η ομάδα του Λαγκαδά παρουσιάστηκε πιο έτοιμη στην αρχή του αγώνα και εκμεταλλευόμενη τα λάθη του Πιερικού Αρχέλαου προηγήθηκε στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου με 15-25.Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πιό ισορροπημένο και οι παίκτες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 28-35.Στην επανάληψη οι παίκτες του Στέλιου Χατζηιωάννου παρουσιάστηκαν πιο αποφασισμένοι και χάρη στην καλή τους άμυνα διεκδίκησαν επί ίσοις όροις το παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προειδοποιεί για νέα απάτη μέσω κινητών



Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους χρήστες κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών (smartphones, tablets κλπ) σχετικά με αναδυόμενο παράθυρο (pop up window), το οποίο εμφανίζεται κατά την πλοήγηση τους στο διαδίκτυο και ενημερώνει ότι η συσκευή έχει προσβληθεί από κακόβουλο λογισμικό.

Ειδικότερα, το αναδυόμενο παράθυρο αναγράφει «από έλεγχο που διενεργήθηκε από πρόγραμμα antivirus, βρέθηκε ότι κατά τις τελευταίες 7 ημέρες, η συσκευή είναι μολυσμένη από ιούς και spyware» και προτρέπει τον χρήστη να προβεί στη λήψη σχετικής εφαρμογής προστασίας, μέσω υπερσυνδέσμου, προκειμένου να απαλλαγεί από το κακόβουλο λογισμικό.

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης. Συμμετέχουμε και στηρίζουμε όλοι μας!


Η 2η ημέρα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.




Αν ήμασταν ενθουσιασμένοι από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, χθες στην δεύτερη ημέρα σημειώθηκε το αδιαχώρητο από την προσέλευση του κόσμου που συνέχιζε να καταφθάνει στον Καπνικό Σταθμό μέχρι αργά το βράδυ.

Για να καταλάβετε το πόσο κόσμο είχε χθες το βράδυ, για να μπορέσεις να παρκάρεις το αυτοκίνητο σου έπρεπε να ψάξεις 1-2 τετράγωνα πιο μακριά για να βρεις χώρο!

Το πάρκινγκ των δικαστηρίων ασφυκτικά γεμάτο όπως και οι γειτονικοί δρόμοι!

Μια ακόμη υπέροχη βραδιά λοιπόν, με εκδηλώσεις που κράτησαν το ενδιαφέρον του κόσμου, μικρών και μεγάλων αμείωτο, και η διασκέδαση και το χαμόγελο ήταν ορατά στα πρόσωπα όλων.

Το πανόραμα της 14ης αγωνιστικής στην Superleague


Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και οι σκόρερ της 14ης αγωνιστικής: