Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Για εμάς.

*Η ιστοσελίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ» είναι ιδιωτική (προσωπική), λειτουργεί αφιλοκερδώς και δεν έχει κερδοσκοπικό ή άλλο σκοπό.

*Το να πούμε αν επιτρέπεται ή απαγορεύεται η αντιγραφή ρεπορτάζ, άρθρων, φωτογραφιών, βίντεο κ.α. από την "ΑΛΗΘΕΙΑ" δεν έχει νόημα...

Σε μια ιδανική κοινωνία όπου ο άνθρωπος σέβεται τον συνάνθρωπό του, ναι θα θέλαμε να μας ζητάτε την άδεια για να χρησιμοποιήσετε την δουλειά μας και να σέβεστε τον κόπο μας.

Σε μια ιδανική κοινωνία...

Όμως...

Ο καλοπροαίρετος θα θελήσει να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας ζητήσει την άδεια (που φυσικά θα του την δώσουμε), ο κακοπροαίρετος θα "κλέψει" και θα αντιγράψει την προσπάθεια μας, έτσι και αλλιώς (είναι στο DNA του...) και στην καλύτερη περίπτωση μπορεί στο τέλος του άρθρου να γράψει ένα σκέτο.. ΑΛΗΘΕΙΑ, ούτε καν σύνδεσμο και φυσικά ούτε λόγος για ενεργό σύνδεσμο στο άρθρο.

Για αυτούς που η "κλοπή" και η οικειοποίηση του μόχθου και της δουλειάς μας, μέσω της αντιγραφής των ρεπορτάζ μας, αποτελεί... δημοσιογραφία και μάλιστα από την καρέκλα και τον καναπέ τους, δεν πρόκειται και ούτε θέλουμε να ασχοληθούμε μαζί τους. Μπορούν να συνεχίσουν να ζουν με την ψευδαίσθηση ότι είναι κάποιοι...


* Εάν, δίχως την πρόθεσή μας θίγουμε πνευματικά δικαιώματα, παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωσή μας στο: pierikialithia@gmail.com ώστε να επανορθώσουμε άμεσα.

*Μπορείτε να στείλετε άρθρα, ρεπορτάζ, βίντεο κ.α. στην ιστοσελίδα μας για δημοσίευση εφόσον είναι, επώνυμα (υπογεγραμμένα), δεν θίγουν τρίτα πρόσωπα και δεν συκοφαντούν, ο γραπτός και προφορικός λόγος σας δεν είναι υβριστικός, δεν θίγετε πνευματικά δικαιώματα τρίτων και σέβεστε την νομοθεσία του Ελληνικού κράτους και της Δικαιοσύνης.

*Στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" μπορεί να υπάρχουν "σύνδεσμοι" (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με το περιεχόμενο τους ή με τους όρους χρήσης τους. Πρόκειται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση σας και τους χρησιμοποιείτε με δικιά σας ευθύνη.

*Στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" φιλοξενούνται άρθρα, κείμενα, απόψεις και σχολιασμοί τρίτων. Σε καμία περίπτωση η "ΑΛΗΘΕΙΑ" δεν ενστερνίζεται και δεν υιοθετεί το περιεχόμενο τους για το οποίο αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι συγγραφείς τους.

*Η ιστοσελίδα "ΑΛΗΘΕΙΑ" έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους παραπάνω όρους, για αυτό τον λόγο σας παρακαλούμε να ενημερώνεστε τακτικά για τυχόν αλλαγές.