Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Συναντήθηκαν την Παρασκεύη 27 Μαρτίου με πρωτοβουλία των Δημοτικών Συμβούλων της Τοπικής Κοινότητας Κατερίνης συνδυασμού «Νέα Εποχή για την Κατερίνη οι φορείς της πόλης για να συζητήσουν για τα αδέσποτα.



Την Παρασκευή το απόγευμα στην "ΕΚΑΒΗ" συναντήθηκαν οι φορείς της πόλης μας σε μια συνάντηση που αντικείμενο της ήταν το θέμα των αδέσποτων της πόλης μας.
Βγήκανε χρήσιμα συμπεράσματα, ειπώθηκανε επιστημονικές απόψεις και αναλύσεις με σκοπό να βρεθεί μια λύση για το πρόβλημα των αδέσποτων.
Ήταν παρώντες όλοι οι προσκεκλημένοι φορείς εκτός από τον Δήμο Κατερίνης και τον Εμπορικό Σύλλογο.
Η συνάντηση εντάσεται σε μια σειρά επαφών των αρμοδίων φορέων για το συγκεκριμμένο θέμα και θα έχουν και συνέχεια.
Θυμίζουμε ότι παρόμοιες συναντήσεις των φιλοζωικών σωματείων της πόλης μας έχουν γίνει και με τον συνδυασμό του "Αλλου Δρόμου" αλλά και με τους βουλευτές του νομού μας.





 Εδώ η πρόσκληση:

Δημοτικοί Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Κατερίνης συνδυασμού «Νέα Εποχή για την Κατερίνη
ΠΡΟΣ Δήμαρχο Κατερίνης κ.κ. Σάββα Χιονίδη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

1. ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Υπ' όψιν Αντ/ρχου κ.κ. Βαϊνά
2. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Υπ' όψιν κ.κ. Βουλτσίδη
3. ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Υπ' όψιν κ.κ. Τσαρούχα
4. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Υπ' όψιν κκ. Γεώργιου Κουκουσέλα
5. Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης
6. Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας
7. Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας

ΘΕΜΑ: Παραχώρηση αίθουσας συνεδριάσεων Δήμου Κατερίνης
 Με δεδομένη την έκδοση των τροπολογιών του Ν.4235/2014 (Άρθρο 46 Τροποποίηση του ν. 4039/2012 Α΄ 15) και την αναγκαιότητα εφαρμογής του Νόμου όσον αφορά στην ηλεκτρονική σήμανση των ποιμενικών σκύλων προκειμένου να ελέγχονται αριθμοί, γεννήσεις, εγκαταλείψεις αλλά και η μετάδοση πολλών, κυρίως δερματικών, νόσων σε άλλους αδέσποτους σκύλους, σε δεσποζόμενους, αλλά και ανθρώπους (πχ σαρκοπτική ψώρα, εχινόκοκκος κλπ.)
Παρακαλούμε για την συνάντησή μας, κεκλεισμένων των θυρών, με όλους τους σχετιζόμενους ή/και αρμόδιους φορείς προκειμένου να συζητήσουμε και να βρεθούν λύσεις για την εφαρμογή του νόμου και την καταγραφή όλων των ποιμενικών σκύλων είτε με επιβολή είτε με δέλεαρ με θέμα: “Εφαρμογή σχετικής νομοθεσίας - αρμοδιότητες και συνεργασία σχετιζόμενων φορέων”
Σας καλούμε την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 στις 18:00 στην αίθουσα της Εκάβης,.
Την πρόσκληση συνυπογράφουν και οι παρακάτω: Φιλοζωικό Σωματείο «Άργος» Φιλοζωικό Σωματείο «Ζευς» Φιλοζωικό Σωματείο «Συμμετέχω»