Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015

Από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης Πασχαλινό Σχολικό Παζάρι Αγάπης 2015Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης το πασχαλινό παζάρι αγάπης, που διοργάνωσαν οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και τα εκπληκτικά πασχαλινά στολίδια και κατασκευές που είχαν επιμεληθεί με πολύ αγάπη και φαντασία οι μαθητές και οι δάσκαλοι του σχολείου έγιναν ανάρπαστα.
Όσοι επισκέφθηκαν το παζάρι αγάπης είχαν την ευκαιρία όχι μόνο ν’ αγοράσουν αλλά και να θαυμάσουν τα έργα των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Στο παζάρι εκτέθηκαν πασχαλινές κατασκευές, πασχαλινές λαμπάδες, κεραμικά, γυάλινες κατασκευές, χειροποίητα κοσμήματα, διακοσμητικά είδη, πίνακες ζωγραφικής, βιβλία, παιχνίδια, φιλοτεχνημένα όλα με πολλή αγάπη κι έμπνευση από τους μαθητές και τους δασκάλους, καθώς επίσης και σπιτικά γλυκίσματα που έφτιαξαν οι γονείς.
Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του σχολείου.
Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές ευχαριστούν όλους τους γονείς και φίλους του σχολείου καθώς επίσης και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που πάντα στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στις εκδηλώσεις του σχολείου.
Η Ανάσταση του Ιησού στέλνει μήνυμα χαράς, αγάπης και ειρήνης!
Καλό Πάσχα ….. Χριστός Ανέστη.