Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Μπέττυ Σκούφα: Στη δύσκολη αυτή στιγμή για τον τόπο μας δεσμεύομαι ότι θα είμαι μπροστά στην εθνική προσπάθεια και δίπλα στους κατοίκους της Πιερίας και τα προβλήματά τους!



Η αρχή της κοινοβουλευτικής περιόδου ήταν καταιγιστική! Τις πρώτες εβδομάδες πραγματοποιήθηκαν δεκάδες συναντήσεις με φορείς της Πιερίας και ομάδες κατοίκων. Αφουγκραζόμαστε τον παλμό του τόπου μας, ακούμε τα προβλήματά του και αγωνιζόμαστε για λύσεις. Πήγαμε στο Εργατικό Κέντρο, στο Επιμελητήριο, στην Περιφέρεια, συναντηθήκαμε με φορείς του τουρισμού, των σωμάτων ασφαλείας, των επαγγελματιών και κάναμε πολλές επαφές με ομάδες καλλιεργητών, κτηνοτρόφων και τοπικών παραγωγών.
Με τους συνεργάτες μου προετοιμάσαμε Ερωτήσεις στη Βουλή για θέματα των καλλιεργητών της Νότιας Πιερίας που εξαιρέθηκαν άδικα από τις κρατικές ενισχύσεις, για το ΑΤΕΙ Κατερίνης, για τα δικαιώματα των φοιτητών που εισάγονται με κατατακτήριες, για τις δυσλειτουργίες στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, που συνυπογράφηκαν από δεκάδες άλλους βουλευτές. Συμμετείχαμε επίσης σε πολλές άλλες πρωτοβουλίες βουλευτών σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Όλα αυτά μάλιστα τη στιγμή που δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η στέγασή μας σε εξοπλισμένα γραφεία και η πλήρης στελέχωση της οργάνωσής μας. Στη δύσκολη αυτή στιγμή για τον τόπο μας δεσμεύομαι ότι θα είμαι μπροστά στην εθνική προσπάθεια και δίπλα στους κατοίκους της Πιερίας και τα προβλήματά τους!