Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Το 1ο δημοτικό σχολείο Κατερίνης υποδέχθηκε την Παρασκευή στο Καραϊσκάκη ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Κώστας Γιαννούλης.





Το απόγευμα της Παρασκευής ο Κώστας Γιαννούλης υποδέχθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το 1ο δημοτικό σχολείο Κατερίνης. Οι μαθήτριες και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική «ερυθρόλευκη» εμπειρία, αφού ξεναγήθηκαν στο μουσείο και στο γήπεδο των πρωταθλητών Ελλάδος, έχοντας ως «παρέα» τον αριστερό οπισθοφύλακα της ομάδας και διδάχθηκαν πολλά για την ιστορία του συλλόγου.


Την πρωτοβουλία πήρε ο διευθυντής του δημοτικού, Βασίλης Τσακιρίδης ο οποίος είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου δημοτικού Κατερίνης θα επισκεφτούν, πριν επιστρέψουν στην πόλη τους, και άλλα σημαντικά μνημεία και αξιοθέατα πολιτισμικού και αθλητικού χαρακτήρα του Πειραιά και της Αθήνας. Ο άσος του Ολυμπιακού, Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος υποδέχθηκε τους μαθητές και τις μαθήτριες μίλησε για αυτήν την πρωτοβουλία.




Χαρακτηριστικά τόνισε: «Μακάρι τέτοιες πρωτοβουλίες να συμβαίνουν πιο συχνά. Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να υποδεχθώ το 1ο δημοτικό σχολείο Κατερίνης και να συμβάλλω στην ξενάγησή τους στο γήπεδο Καραϊσκάκη και στο μουσείο του Ολυμπιακού. Είμαι σίγουρος πως με το νέο μουσείο, προσφορά του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη προς την οικογένεια του Ολυμπιακού, θα είναι πολύ πιο εύκολο για όλα τα παιδιά στην Ελλάδα και τον κόσμο να διδαχθούν την ένδοξη 'ερυθρόλευκη' ιστορία».





http://www.gazzetta.gr/football/article/742355/o-giannoylis-se-rolo-xenagoy-pics