Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Γιορτή αποφοίτησης ΣΤ τάξης 2014-2015 του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.


Την Παρασκευή 12-6-2015 πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του σχολείου η γιορτή αποφοίτησης της ΣΤ' τάξης του σχολείου μας. Η γιορτή έγινε σε συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό του σχολείου.
Οι δάσκαλοι της ΣΤ' τάξης (Κωστοπούλου Αικατερίνη, Κοντσές Παναγιώτης και Δελληγιανίδης Τριαντάφυλλος) είχαν ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στον συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη (με την αφορμή της επετείου των 90 χρόνων του) με τραγούδια και λόγια σχετικά με τη ζωή και το έργο του. Η χορωδία και η μουσική επιμέλεια ήταν της κας Γλυκερίας Γκανά, με συνοδεία στην κιθάρα του γυμναστή μας Στράτου και στο μπουζούκι (αφιλοκερδώς) κηδεμόνας του σχολείου μας.


Οι μαθητές της Ε' τάξης αποχαιρέτισαν με ένα συγκινητικό λόγο τους συμμαθητές τους.
Ο δάσκαλος του ΣΤ3 Δελληγιανίδης Τριαντάφυλλος είχε μια μικρή έκπληξη για τους μαθητές και τις μαθήτριες με ένα video σχολικές αναμνήσεις!
Από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων έγινε απονομή λευκωμάτων και αναμνηστικών δώρων στους αποφοιτήσαντες μαθητές και μαθήτριες. Ακολούθησε party με DJ και μουσική στο οποίο οι μαθητές και οι μαθήτριες διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου για τον μπουφέ που ετοίμασαν. Επίσης τον Αλέξανδρο Καραβέργο ο οποίος αποτύπωσε με τον φωτογραφικό του φακό τη γιορτή αποφοίτησης. Τον ευχαριστούμε επίσης που έχει ανταποκριθεί στα καλέσματα του συλλόγου σχετικά με τις φωτογραφήσεις σε γιορτές.


Καλή υγεία και καλή πορεία στο Γυμνάσιο.


Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων