Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ Ν, ΠΙΕΡΙΑΣ Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας έλαβε μέρος στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του "Θερινού Δωδεκάλογου"

Την  Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015,η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας  φιλοξένησε στην αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης παραδοσιακά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα πολιτιστικών συλλόγων, οργανώνοντας άψογα μια πανδαισία μουσικών ρυθμών και χορευτικών παρουσιάσεων σε μια γιορτή τιμής προς τη λαογραφική παράδοση του τόπου μας. Ήχοι ελληνικοί, χρώματα και γνώριμες κινήσεις της ελληνικής χορευτικής κληρονομιάς, πλημμύρισαν την αυλή του Καπνικού Σταθμού της πόλης μας.
Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας παρουσιάζει  Έκθεση φωτογραφίας με θέμα (Μικρά Ασία από τους αρχαίους χρόνους έως την Μικρασιατική καταστροφή) καθώς και Κούκλα με στολή Ταγματάρχη εκστρατευτικού σώματος Μ. Ασίας. Η Έκθεση θα παραμείνει έως και την Δευτέρα 22 Ιουνίου.


Ευχαριστούμε θερμά την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας για το κάλεσμα, την υποδοχή και την υπέροχη φιλοξενία τους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις που ακολουθούν

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

                                                                                                        Γ.Γ. Χατζηκωνσταντίνου Βαλεντίνα