Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Tμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ: Πύρρο Δήμα ντροπιάζεις το λαό μας με την πολιτική σου στάση!

Το δικό του μήνυμα όσον αφορά το δημοψήφισμα και τον κίνδυνο εξόδου της χώρας μας από το ευρώ μετά τις τελευταίες εξελίξεις έστειλε ο Πύρρος Δήμας, με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά με σκληρές εκφράσεις.

Με ανακοίνωση του το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον παλιό αθλητή ότι μπορεί να δόξασε την χώρα με τις επιτυχίες του στην άρση βαρών, αλλά ντρόπιασε τον λαό ψηφίζοντας μνημόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Την προηγούμενη φορά που ο κος Δήμας "ακούστηκε" πολιτικά, ήταν όταν υπερψήφιζε ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ την υπαγωγή της χώρας μας στα Λαοκτόνα μνημόνια. Επίσης, αίσθηση έκανε η αφωνία του τότε βουλευτή, όταν η συγκυβέρνηση προσπαθούσε να απολύσει τους διακριθέντες αθλητές από τις Υπηρεσίες όπου άξια είχαν προσληφθεί.

Ας ονομάσει ο κύριος Δήμας ποιος είναι αυτός που στέλνει τον κόσμο σε ουρές; ποιος είναι αυτός που τρομοκρατεί τον κόσμο; ποιος είναι αυτός που υπηρετεί τα σχέδια των δανειστών ενάντια στα συμφέροντα του λαού μας; Κοιτάζοντας στον καθρέφτη, θα δει έναν από αυτούς.

Κύριε Πύρρο Δήμα, μπορεί να δοξάσατε τη χώρα με τις αθλητικές σας επιτυχίες, όμως ντροπιάζετε το λαό μας με την πολιτική σας στάση. Παρακαλούμε σωπάστε μήπως και προλάβετε να περισώσετε μέρος της υστεροφημίας σας.


Ο κόσμος του αθλητισμού, επιφυλάσσει ένα μεγάλο ΟΧΙ στους εκβιαστές του Λαού μας. Ένα μεγάλο ΟΧΙ σε όσους κατέστρεψαν τις ζωές μας και μαζί με αυτές και τον ελληνικό αθλητισμό».

http://www.iefimerida.gr/news/214530/epithesi-syriza-ston-pyrro-dima-ntropiazete-ton-lao