Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Κολινδρού για την ανάδειξη του αρχαιολογικού πλούτου του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού και την αντιμετώπιση της επικινδυνότητας της στέγης του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Κολινδρού.


Την Τρίτη 17/11/2015 και ώρα 12.00μμ ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού Ευάγγελου Λαγδάρη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Κολινδρού, στην ιστορική έδρα του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, με θέματα την ανάδειξη του αρχαιολογικού πλούτου του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού και την αντιμετώπιση της επικινδυνότητας της στέγης του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Κολινδρού.

Στην παραπάνω σύσκεψη παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ.Μαυρίδου Σοφία, η προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Πιερίας κ. Παπασταύρου Έλενα με υπαλλήλους του τμήματός της, ο ιερέας του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου κ. Τιμαμόπουλος Παναγιώτης, ο Αντιδήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Κακάνης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε. κ. Μπιζάκης Γεώργιος, η Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Κολινδρού κ. Παπαργυρίου Δέσποινα, ο ειδικός συνεργάτης Δημάρχου κ. Δάλλας Ιωάννης, ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Καραμέλλιος Δημήτριος και η Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας κ. Κόρακα Αλεξάνδρα.