Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας με ομιλητή το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παυλίδη, σήμερα το βράδυ στην ΕΚΑΒΗ.

Προβληματισμός, αγωνία και πίεση ήταν το αίσθημα που έβγαινε σήμερα το βράδυ από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που πήραν τον λόγο για να τοποθετηθούν ή να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους.

Αλλά και στήριξη στο κυβερνητικό έργο και στον Αλέξη Τσίπρα.

Προβληματισμός για την πορεία της κυβέρνησης, αγωνία για το μέλλον τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της χώρας, και πίεση από τον κόσμο που καθημερινά ρωτάει τι γίνεται…

Προβληματισμός για το πότε θα σταματήσουν τα φορολογικά μέτρα και για το πότε θα ξεκινήσουν οι θεσμικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.


Πότε θα γίνει η αξιολόγηση από την τρόικα…
Πότε θα ανακάμψει η χώρα…

Προβληματισμός για δηλώσεις και ενέργειες υπουργών που βλάπτουν το κόμμα. (βλέπε Φίλης…)
Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, το πώς θα μπορέσουν ξανά να πάνε στους Πόντιους και να ζητήσουν την στήριξη τους…

Προβληματισμός για το θέμα των τραπεζών.

Πίεση από τον κόσμο και τους συνταξιούχους που βλέπουν να μειώνονται συνέχεια η συντάξεις τους, και ρωτάνε πότε θα σταματήσει αυτό.

Αναφέρθηκε ότι ο κόσμος στήριξε και έκανε υπομονή, αλλά μέχρι πότε…

Πάντως όλοι ανεξαιρέτως τόνισαν την στήριξη τους στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, και δεν ακούστηκε καμία φωνή έντονης διαμαρτυρίας…

Τον λόγο πήραν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Τζαμακλής και Αστέριος Καστόρης.

Ο κ. Τζαμακλής είπε ότι ο ίδιος δεν έχει αλλάξει, και παραμένει αντιμνημονιακός και αριστερός.

Επίσης τόνισε ότι παράλληλα με τα φορολογικά μέτρα γίνονται και μεταρρυθμίσεις και μια από αυτές είναι το σύμφωνο συμβίωσης…


Ο κ. Καστόρης εξέφρασε και αυτός την στήριξη του στο έργο της κυβέρνησης, και την προσπάθεια που κάνει ο ίδιος και οι άλλοι βουλευτές να πλησιάσουν περισσότερο τον κόσμο και χαρακτηριστικά ανέφερε την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουντουριώτισα όπου μίλησαν με τους αγρότες και άκουσαν τους προβληματισμούς τους που θα μεταφέρουν στην κυβέρνηση.