Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17-01-2016 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Φυσικοθεραπευτών του Ν. Πιερίας.

•        Μέσα σε μία φιλική και οικογενειακή, αλλά συγχρόνως φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, απενεμήθησαν τιμητικές πλακέτες στους συναδέλφους που ύστερα από μακροχρόνια «διακονία» στην φυσικοθεραπευτική επιστήμη, πέρασαν στην επαγγελματική τους συνταξιοδότηση.

•        Με αυτόν τον απλό και συμβολικό τρόπο τα μέλη του Συλλόγου, όπως ανέφερε ο Γραμματέας κ. ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ,  εκφράσανε στον καθένα ξεχωριστά την μεγάλη τους εκτίμηση, διότι με την σπουδαία επιστημονική και επαγγελματική διαδρομή, τιμήσανε ιδιαίτερα την επιστήμη της Φυσικοθεραπείας, και το βαθύτερο ανθρωπιστικό της νόημα. Επίσης, το έργο τους ήταν καρπός πολυετούς μόχθου, σκληρής δουλειάς και αυταπάρνησης και αποτέλεσε ορόσημο για την αναγνώριση της Φυσικοθεραπείας.


•        Ιδιαίτερη τιμητική αναφορά έγινε  από τον Πρόεδρο κ. ΜΠΑΝΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ για τον απροσδόκητο και αναπάντεχο θάνατο του εκλιπόντος συναδέλφου ΜΠΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΗΛΙΑ, στην οικογένεια του οποίου απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.
•        Στην  συνέχεια ακολούθησε η απονομή των τιμητικών διακρίσεων και στα υπόλοιπα τιμώμενα πρόσωπα, κατά την οποία ο Ταμίας ΧΑΝΔΟΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  έκανε μία σύντομη αναφορά για τον καθένα ξεχωριστά.
Οι τιμώμενοι Φυσικοθεραπευτές είναι :
-        ΘΕΟΧΑΡΗ – ΚΑΡΑΜΗΝΤΖΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
-        ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
-        ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
-        ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Όλοι οι συνάδελφοι τους ευχήθηκαν από καρδιάς κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε αυτήν την φάση της ζωής τους.
•        Κατόπιν ο Πάτερ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, της ιεράς μονής Αγίου Χαραλάμπους στον Σταθμό,  ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα ευχόμενος σε όλους υγεία, ενότητα, και πολύ δύναμη στο λειτούργημα που ασκούνε οι Φυσικοθεραπευτές.
•        Τυχερή του εορταστικού απογεύματος ήταν η συνάδελφος ΚΑΤΕΛΑ ΟΛΓΑ, που τυχαίνοντας το φλουρί κέρδισε την συνδρομή προς τον Σύλλογο για το 2016.
•        Τέλος, στα μέλη μοιράστηκαν και διάφορα άλλα δώρα. Τυχεροί της κλήρωσης ήταν οι συνάδελφοι ΤΣΟΡΤΑΝΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, και ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ.


Το Π.Τ Πιερίας ευχαριστεί θερμά για τα παραπάνω δώρα τους εξής :
-        ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ & ΥΙΟΣ Ε.Ε  με την επιχείρηση  «ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» -  Εμπορία Ιατρικών Ειδών  στην Κατερίνη,
-        Την εταιρεία BTL HELLAS και συγκεκριμένα τον αγαπητό σε όλους, και φίλο, ΒΙΤΣΙΟ ΜΙΧΑΛΗ,
-        Καθώς και την εταιρεία ιατρικών –φυσικοθεραπευτικών μηχανημάτων και αναλωσίμων του κ. ΣΤ.ΤΣΙΜΠΟΥ.


•        Η γενική εντύπωση και τα σχόλια των παρευρισκομένων ήταν εξαιρετικά, κάτι το οποίο καθιστά πλέον την διαδικασία τιμητικών διακρίσεων να γίνει θεσμός.
Επίσης, η συνεργασία με τον μάνατζερ του Mediterranean Village Hotel κ. ΤΡΙΓΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, είχε ως αποτέλεσμα ένα όμορφο απόγευμα, σε φιλόξενο περιβάλλον, με ποιοτικό μπουφέ γλυκισμάτων και σέρβις.


Θερμές ευχές για ένα ειρηνικό, δημιουργικό και γεμάτο υγεία 2016!

ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε.