Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Παρέμβαση πριν από λίγο του Π.Α.ΜΕ Πιερίας στην ΔΕΥΑ Κατερίνης για επανασύνδεση νερού σε συμπολίτισσα μας. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Μέλη του ΠΑΜΕ Πιερίας πριν από λίγο μετέβησαν στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ και απαίτησαν από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Φώτη Δρούγκα να επανασυνδέσει το νερό σε συμπολίτισσα μας που της έγινε διακοπή ενώ της αφαιρέθηκε και το υδρόμετρο για οφειλή της, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Αστέριου Κλιγκόπουλου μέλος του ΠΑΜΕ Πιερίας.


Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Σταύρος Ανανιάδης που ήταν παρών απευθυνόμενος προς τον κ. Δρούγκα πρότεινε να αυξήσει η ΔΕΥΑΚ 2% το τιμολόγιο νερού στις τράπεζες και τα ξενοδοχεία και να μην τιμολογεί τις φτωχές οικογένειες.Ο κ. Δρούγκας απάντησε στον κ. Ανανιάδη προτείνοντας του να το φέρει ως πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης.

Τελικά το νερό επανασυνδέθηκε στην συμπολίτισσα μας, μετά από παρέμβαση του κ. Δρούγκα.


Ο κ. Κλιγκόπουλος δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κυρία είχε καταθέσει χαρτιά δηλώνοντας την αδυναμία της να πληρώσει, τελικώς της έγινε η διακοπή νερού.


Σε ερώτηση μας για αυτό το περιστατικό ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Φώτης Δρούγκας δήλωσε τα εξής:
«Δεν χρειαζότανε όλη αυτή η φασαρία και το «θέατρο», μπορούσε η συμπολίτισσα μας να έρθει στα γραφεία μας και θα βρίσκαμε μια λύση για το πρόβλημα της."


Κανταρτζής Μιχάλης.