Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Όλοι οι αμβυκούχοι Πιερίας καλούνται σήμερα στην γενική συνέλευση συλλόγων Αμβυκούχων Μακεδονίας Θράκης στην Ν. Αγχίαλο Θεσσαλονίκης. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Ομοσπονδία συλλόγων Αμβυκούχων – αμπελουργών Ελλάδος σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. στην Ν. Αγχίαλο Θεσσαλονίκης στο χώρο της γιορτής κρασιού θα πραγματοποιησεί γενική συνέλευση των συλλόγων Αμβυκούχων Μακεδονίας Θράκης με κύριο θέμα, «το διαφαινόμενο γενικό νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας τωνπαραδοσιακών αποστακτήριων Διημέρου (αποστακτήρια τσίπουρου)».

Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδία συλλόγων Αμβυκούχων – αμπελουργών Ελλάδος κ. Βασίλης Παπαγρηγορίοπυ, θα ενημερώσει για τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις στο θέμα της λειτουργίας των παραδοσιακών αποστακτήριων ώστε να συμφωνηθεί η πορεία που θα ακολουθήσουν για να μπορέσει να κρατηθεί ζωντανός ο παραδοσιακός τρόπος παραγωγής τσίπουρου.
Καλούνται όλοι οι αμβυκούχοι Πιερίας να συμμετάσχουν στην γενική συνέλευση συλλόγων Αμβυκούχων Μακεδονίας Θράκης στην Ν. Αγχίαλο Θεσσαλονίκης.
Προσυγκέντρωση θα γίνει στις 5:00 μ.μ. στο μπλόκο των αγροτών στην αερογέφυρα της εθνικής οδού στην νότια είσοδος της Κατερίνης
Πληροφορίες: Γιώργος Κουτσής τηλ. 6940554422