Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Δραστηριότητες Ε.Ο.Σ Πέτρας Πιερίας.

Δραστηριότητες Ε.Ο.Σ Πέτρας Πιερίας.
 Μέγας Λάκκος -Τέμπη 19 Μάρτιου

Το Σάββατο 19/3 Αναρριχητές του Συλλόγου πραγματοποίησαν αναρρίχηση στον μέγα λάκκο, αν και η βροχή της προηγούμενης νύχτας δυσχέραινε τις προσπάθειες μας καταφέραμε τελικά να πραγματοποιήσουμε 2 αναρριχητικές διαδρομές.


Βιντεο:
Τιταρος  20 Μάρτιου

Σε μια υπέροχη μέρα πεζοπορήσαμε ως την κορυφή του Τιτάρου με εκπληκτική θέα του Ολύμπου και των γύρω βουνών. Μοναδική ομορφιά, λίγο χιόνι και η μέρα έκλεισε δοκιμάζοντας τις γεύσεις του Λιβαδίου σε μια από τις ταβέρνες του.

Βίντεο:

Αστράκα 25-26-27 Μαρτίου

Ο ΕΟΣ Πέτρας Πιερίας συμμετείχε στην εκπαιδευτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Mountain Spirit στο Όρος Τύμφη με χειμερινή ανάβαση στην κορυφή Αστράκα.
Ήταν ένα εκπληκτικό τριήμερο απίστευτης ομορφίας, πολύ καλής παρέας και εκπαίδευσης σε τεχνικές χειμερινού βουνού από τον Οδηγό Βουνού και εκπαιδευτή ορειβασίας/αναρρίχησης Κο Χρήστο Ανανιάδη.
Ευχαριστούμε την Mountain Spirit για την άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση που μας παρείχαν και το καταφύγιο της Αστράκας για την πολύ καλή φιλοξενία.

Βίντεο:
Καταφύγιο Κρεβάτια Όλυμπου Αναρρίχηση-Ραπέλ 03 Απριλίου.

Την Κυριακή 03/04/2016  πεζοπορήσαμε στη  διαδρομή προς  καταφύγιο Κρεβάτια Ολύμπου , πρόκειται για μικρή και όμορφη διαδρομή στην βορεινή πλευρά του Ολύμπου με όμορφη θέα και ανοιξιάτικα χρώματα.
Πραγματοποιήθηκε μικρή παραμονή στο καταφύγιο, όπως και αναρρίχηση και ραπέλ σε κοντινά βράχια με πολύ μικρό βαθμό δυσκολίας.

Βίντεο:

Οι δραστηριότητες συνεχίζονται περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του συλλόγου :



Γραφείο τύπου
Ε.Ο.Σ  Πέτρας Πιερίας.