Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΕΙΔΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ KATA ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ almiraMAN

Ο Δήμος Κατερίνης ανακοινώνει ότι το Σάββατο 14 Μαΐου και ώρα 15:39 και την Κυριακή 15 Μαΐου και ώρα 07:30 θα διεξαχθεί με χώρο εκκίνησης την Παραλία Κατερίνης, ο Διεθνής αγώνας Τριάθλου almiraMAN 2016, σε συνδιοργάνωση με τον ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ, την Π.E.Πιερίας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Είναι ένα διήμερο ιδιαίτερα σημαντικό για την περιοχή μας, γεμάτο αθλητικές δράσεις, καθώς όπως είναι γνωστό η συγκεκριμένη διοργάνωση προσελκύει μεγάλο αριθμό αθλητών και συνοδών.


Από τον Δήμο Κατερίνης σύμφωνα με το άρθρο 49 και 52 του Κ.Ο.Κ. και τις υποδείξεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας (Τμήμα Τροχαίας), των σχετικών αδειών από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης και της Π.Ε. Πιερίας το απόγευμα του Σαββάτου 14 Μαΐου και ώρα 15:30 έως τις 17:30, καθώς και την ημέρα της Κυριακής 15 Μαΐου και ώρα 07:30 έως τις 14:00, θα εφαρμοστούν ειδικές ρυθμίσεις για την κυκλοφορία ιδιαίτερα στους δρόμους απ’ όπου θα διέλθουν οι αθλητές του τριάθλου.

Ειδικότερα:

Το Σάββατο 14 Μαΐου από ώρα 15:30 έως 16:30 απαγορεύεται η κυκλοφορία ως εξής:

Στο δρόμο Παραλίας Κορινού – Παραλίας Κατερίνης από το almira beachbar μέχρι την Παραλία Κατερίνης, στις οδούς Στρατού και Αγίου Νικολάου (πεζόδρομοι), στο δρόμο Παραλίας – Ολυμπιακής Ακτής (μόνο το ένα ρεύμα), στις οδούς Ευτέρπης, Ερμού και Διός, στην οδό Κατερίνης – Ολυμπιακής Ακτής από την οδό Διός (Ολυμπιακή Ακτή) μέχρι την οδό Διγενή Ακρίτα, στην οδό Διγενή Ακρίτα από την οδό Κατερίνης – Ολυμπιακής Ακτής μέχρι την οδό Ρούπελ και την οδό Ρούπελ από την οδό Διγενή Ακρίτα μέχρι την παράπλευρη οδό της Π.Α.Θ.Ε.


Από ώρα 16:30 έως 17:30 θα απαγορευτεί η κυκλοφορία στις οδούς :

στο δρόμο Παραλίας Κορινού – Παραλίας Κατερίνης από το almira beachbar μέχρι την Παραλία Κατερίνης, στις οδούς Στρατού και Αγίου Νικολάου (πεζόδρομοι), έως τον ναυτικό όμιλο.

Την Κυριακή 15 Μαΐου από ώρα 07:45 έως 08:45π.μ. και από ώρα 09:40 έως 11:45π.μ. απαγορεύεται η κυκλοφορία στις οδούς :

στο δρόμο Παραλίας Κορινού – Παραλίας Κατερίνης από το almira beachbar μέχρι την Παραλία Κατερίνης, στις οδούς Στρατού και Αγίου Νικολάου (πεζόδρομοι), στο δρόμο Παραλίας – Ολυμπιακής Ακτής (μόνο το ένα ρεύμα), στις οδούς Ευτέρπης, Ερμού και Διός, στην οδό Κατερίνης – Ολυμπιακής Ακτής από την οδό Διός (Ολυμπιακή Ακτή) μέχρι την οδό Διγενή Ακρίτα, στην οδό Διγενή Ακρίτα από την οδό Κατερίνης – Ολυμπιακής Ακτής μέχρι την οδό Ρούπελ και στην οδό Ρούπελ από την οδό Διγενή Ακρίτα μέχρι την παράπλευρη οδό της Π.Α.Θ.Ε.

Από ώρα 07:30 έως 14:00μ.μ. απαγορεύεται η κυκλοφορία στις οδούς :

Παραλίας Κορινού – Παραλίας Κατερίνης από το almira beachbar μέχρι την Παραλία Κατερίνης, στις οδούς Στρατού και Αγίου Νικολάου (πεζόδρομοι), έως τον ναυτικό όμιλο.

Την Κυριακή 15 Μαΐου

Από ώρα 08:10 έως 11:10 π.μ. θα απαγορεύεται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα στις οδούς :

• Από την αερογέφυρα στο ύψος του ανατολικού Service Road της ΠΑΘΕ μέχρι τον Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο ( Ν.Α.Κ. ) της Κατερίνης, τον οποίον διέρχεται και στο ύψος του εργοστασίου Snainter περνάει κάτω από την ΠΑΘΕ.

• Απο τον Δυτικό Service Road μέχρι τη διασταύρωσή του με την οδό που διέρχεται από τη Ν. Έφεσο.

• Από τον Δυτικό Service Road μέχρι την Επ. Οδό Κατερίνης – Λιμένας Λιτοχώρου, στην οποία στρίβει αριστερόστροφα και την ακολουθεί μέχρι που ξανασυναντάει τον Δυτικό Αριστερό Service Road.

• Απο τον Δυτικό Service Road μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Λιτοχώρου – ΠΑΘΕ.

• Απο τον Δυτικό Service Road μέχρι 2,20 χλμ (στο ύψος του Ξενοδοχείου Λητώ).

Ο Δήμος Κατερίνης ζητά την κατανόηση σας, καθώς και την συμβολή σας στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης