Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης


Η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων του Λαϊκού Φροντιστηρίου και του σχολικού έτους, εύχεται στους μαθητές και τις μαθήτριες που φοίτησαν σε αυτό καθώς και σε όλα τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών καλή πρόοδο και ευχάριστες διακοπές. Επίσης ευχαριστεί θερμά και όλους τους εκπαιδευτικούς που με ανιδιοτέλεια πρόσφεραν τις γνώσεις τους στο πλαίσιο της ταξικής αλληλεγγύης στα παιδιά και συνέβαλαν να γίνει πράξη το Λαϊκό Φροντιστήριο. 
 
Η Λαϊκή Επιτροπή καλεί τους εκπαιδευτικούς που θα ήθελαν στα πλαίσια της ταξικής αλληλεγγύης προς τις λαϊκές οικογένειες που έχουν την ανάγκη να προσφέρουν τις γνώσεις τους στο Λαϊκό Φροντιστήριο που θα λειτουργήσει και την επόμενη σχολική χρονιά να επικοινωνούν με τη Λ.Ε. που στεγάζεται στο κυλικείο του παλιού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Επίσης καλούμε τις λαϊκές οικογένειες που έχουν την ανάγκη και θέλουν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Λαϊκό Φροντιστήριο, για Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 6949901504 -6986647165


Γραφείο τύπου Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης