Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Γ.Π.Α.Δ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Ενημερωτικό δελτίο τελευταίου 24ωρου



Ενημέρωση από την  Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας-Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας για συλλήψεις σε Κατερίνη, Σέρρες, Πέλλα και Χαλκιδική:


Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου
Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών απάτη μέσω διαδικτύου. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, διότι το Μάιο του 2016 έπεισε 27χρονο να του καταβάλει το χρηματικό ποσό των 500 Ευρώ, ως προκαταβολή για την αγορά καρότσας φορτηγού, την αγγελία της οποίας είχε αναρτήσει σε ιστότοπο.
Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν χθες (30-08-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, δύο ημεδαποί ηλικίας 44 και 38 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού ποσότητα κάνναβης βάρους 52,3 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Συλλήψεις για κλοπές
· Συνελήφθησαν χθες (30-08-2016) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσανδρείας, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 38 και 34 ετών, διότι νωρίτερα είχαν αφαίρεσει από σούπερ μάρκετ προϊόντα μικρής χρηματικής αξίας, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν.
· Συνελήφθησαν χθες (30-08-2016) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, τρεις ημεδαποί ηλικίας 20, 18 και 16 ετών, διότι τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, παραβίασαν περίπτερο και αφαίρεσαν αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά αξίας 300 Ευρώ, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου.
Συλλήψεις για αποφάσεις
· Συνελήφθη χθες (30-08-2016) το πρωί στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 66χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.
· Συνελήφθη χθες (30-08-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, μία 47χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 μηνών, για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας.