Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Κατερινιώτης Λάζαρος Λάμπρου στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης;


Καταρχήν συμφωνία με Λάμπρου
Ένα βήμα από την ολοκλήρωση μίας σημαντικής μεταγραφής βρίσκεται ο Ηρακλής.

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου. Στη συνάντηση που έγινε χθες το βράδυ στην Αθήνα, προέκυψε συμφωνία σε όλους τους τομείς και αν δεν προκύψουν εμπόδια της τελευταίας στιγμής, ο 19χρονος επιθετικός (παίζει πίσω από τον φορ και στις πτέρυγες) θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο Λάμπρου θεωρείται ένας από τους πλέον ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Στον Παναθηναϊκό όμως δεν του δόθηκαν οι ευκαιρίες που αναζητούσε και γι’ αυτό τον λόγο αρνήθηκε και τις δύο προτάσεις που του έκαναν οι «πράσινοι» για ανανέωση του συμβολαίου του.

Έψαξε την προοπτική του εξωτερικού, ωστόσο καμία από τις προτάσεις δεν τον κάλυπταν. Έτσι, αποφάσισε να αγωνιστεί στον Ηρακλή, όπου αναμένεται να του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Ο Λάμπρου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 19/12/1997. Ξεκίνησε από τα πέντε του χρόνια να παίζει ποδόσφαιρο στην Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, η οποία είχε συνεργασία με τον Παναθηναϊκό (πριν ξεκινήσει η σχέση με τον Ηρακλή). Τον Αύγουστο του 2011, ο 13χρονος Λάμπρου μετακόμισε στους «πράσινους» όπου παρέμεινε μέχρι προσφάτως, καταγράφοντας και δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

Σημαντικό ρόλο στην (πιθανή) απόκτηση του 19χρονου επιθετικού, έπαιξε ο Αγγελόπουλος, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Λάμπρου (ήταν συμπαίκτης στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού) και ανέλαβε το… ψηστήρι.

*Ο Λάζαρος είναι γιος του Βασίλη Λάμπρου του προέδρου του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.