Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Συλλήψεις σε Κατερίνη, Κιλκίς και Χαλκιδική για ναρκωτικά



Διαβάστε το δελτίο τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας περί συλλήψεων για ναρκωτικά σε Κατερίνη, Κιλκίς και Χαλκιδική.




Συλλήψεις για ναρκωτικά
· Συνελήφθη χθες (05-09-2016) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή, δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 3,7 και 2,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 139,8 γραμμαρίων. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)
· Συνελήφθη χθες (05-09-2016) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 5 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή και μικροποσότητα κάνναβης.
Σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη χθες (05-09-2016) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ένας 50χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει παράνομα ένα πιστόλι κρότου και 40 φυσίγγια κρότου, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις
· Συνελήφθη χθες (05-09-2016) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών, για παράνομη οπλοφορία και ψευδή αναφορά στην Αρχή.
· Συνελήφθη χθες (05-09-2016) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαυρονερίου, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί μία απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους, για το αδίκημα της πλαστογραφίας.
· Συνελήφθη χθες (05-09-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.