Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Ένα «πρόβλημα» που τελικώς κρίθηκε ανύπαρκτο και μάλιστα ομόφωνα!!!

Ένα «πρόβλημα» που τελικώς κρίθηκε ανύπαρκτο και μάλιστα ομόφωνα!!!
Έπειτα από μήνες και ατελείωτες ώρες συνεδριάσεων, αντεγκλήσεων, διενέξεων και εντάσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. και στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Δίου – Ολύμπου, βρέθηκε λύση στο «πρόβλημα» των 11 εργαζομένων. Ένα «πρόβλημα» που τελικώς κρίθηκε ανύπαρκτο και μάλιστα ομόφωνα!!! 


Το θέμα λοιπόν αποσύρθηκε ομόφωνα από το σώμα του δημοτικού συμβουλίου και κλήθηκε ως Γενική Συνέλευση της Δ.Ε.Α.Δ.Ο. να διαπιστώσει ότι οι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της επιχείρησης με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου. Για να προκύψει όμως αυτή η απόφαση χρειάστηκε οι εργαζόμενοι να αγωνιστούν όλο αυτό το διάστημα.

Η παράταξή μας «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ στο δήμο Δίου – Ολύμπου» στάθηκε στο πλευρό τους, στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα τους. Για την επιτυχή έκβαση του αγώνα και για να δημιουργηθεί το θετικό αποτέλεσμα (15-12) στην ψηφοφορία που τέθηκε, χρειάστηκε να συνδράμουν με την ψήφο τους δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις τηρώντας πράξη ύψιστης ευθύνης απέναντι σε αυτούς τους 11 συνανθρώπους μας. Καταλυτική επίσης ήταν και η παρουσία του κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα της συνεδρίασης αλλά και η παρέμβαση από την εκπροσώπηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ήδη με δελτίο τύπου την ίδια ημέρα πρότειναν τη λύση στο θέμα.

Η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ στο δήμο Δίου – Ολύμπου» σας εύχεται ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ το νέο έτος!!!