Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Δελτίο Τύπου Ομάδας Πολιτισμού της ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δελτίο Τύπου Ομάδας Πολιτισμού της ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής στην ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ που διοργανώνεται από την Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης.

 Η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής είναι η 31 Δεκεμβρίου 2016 και μπορεί να γίνει στο τηλέφωνο 6979330216 (Υπεύθυνος: Τόλιος Γιώργος).

Μέχρι σήμερα η ροή των δηλώσεων είναι ικανοποιητική και προβλέπεται να γίνει μια αξιόλογη έκθεση με αρκετούς λαϊκούς εικαστικούς δημιουργούς, που εκπροσωπούν διάφορες τεχνοτροπίες και είδη εικαστικής έκφρασης. Επαναδημοσιεύουμε τους όρους – πληροφορίες για τη συμμετοχή και καλούμε όσους ασχολούνται με την εικαστική δημιουργία (ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά ) να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Όροι συμμετοχής-Πληροφορίες

1) Η Έκθεση δεν θα έχει εμπορικό χαρακτήρα. Η διάρκεια θα είναι μία εβδομάδα!

2) Μπορούν να συμμετέχουν - ενήλικες- ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες καλλιτέχνες, που κατοικούν ή κατάγονται από το Νομό Πιερίας.

3) Σκοπός της έκθεσης θα είναι να προβληθεί η λαϊκή εικαστική δημιουργία και να «κεντρίσουμε» το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας – Ιδιαίτερα της Νεολαίας - για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, μακριά από ανούσιες ή και βλαπτικές δραστηριότητες.

4) Ο αριθμός των έργων με τα οποία θα μπορεί να συμμετέχει ο καθένας θα εξαρτηθεί από το συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν και να προβληθούν πάνω από 100 έργα.

5) Το θέμα είναι ελεύθερο και τα έργα μπορεί να είναι οποιασδήποτε μορφής εικαστικής έκφρασης. ( Ζωγραφική, Γλυπτική, Ξυλογλυπτική, Μικτή τεχνική, Συνθέσεις, Κολλάζ, Ψηφιδωτό, Βιτρό, Ντεκουπάζ, Κατασκευές, Χαλκογραφία, Πυρογραφία , Χαρακτική, κ.λ.π.)

6) Δηλώσεις συμμετοχής μπορεί να γίνονται μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016, στο τηλέφωνο 6979330216.

7) Λοιπές λεπτομέρειες για την οργάνωση της έκθεσης, της προβολής των έργων και των καλλιτεχνών καθώς και για τυχόν παράλληλες εκδηλώσεις θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν σε συνέλευση – σύσκεψη των συμμετεχόντων μετά το πέρας της προθεσμίας για τη συμμετοχή.

8) Η έκθεση θα γίνει στον αίθουσα της Αστικής Σχολής και η ακριβής ημερομηνία θα οριστεί σε συνεργασία με το Οργανισμό Πολιτισμού του δήμου Κατερίνης.

ΑΣΧΟΛEIΣΑΙ με την εικαστική δημιουργία;

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην « ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» για να προβάλλουμε τις αστείρευτες λαϊκές πολιτιστικές δυνατότητες και να συμβάλεις στη καλλιέργεια πνεύματος δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου στη νεολαία μας.


ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- (ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ