Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και έως την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης, συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων από τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Κατερίνης. Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων και φαρμάκων που θα διατεθούν σε συνεργασία με κοινωνικές και εθελοντικές δομές της Κατερίνης σε οικογένειες που έχουν ανάγκη ανέλαβε ενόψει των Χριστουγέννων η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. Κατερίνης.

Για το σκοπό αυτό απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να συνδράμουν στην προσπάθεια προσφέροντας τρόφιμα (μακράς διάρκειας) και φάρμακα τα οποία και θα συγκεντρώνονται στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κατερίνης από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Η συγκέντρωση των τροφίμων (μακράς διάρκειας) και φαρμάκων θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης ( οδό Βότση 9-1ος όροφος) από τις 10 έως τις 12 το μεσημέρι και από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.


Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑΣ