Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Τελετή λήξης "Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος 2016"

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας καλεί όλα τα μέλη της, τους φίλους της και τις οικογένειές τους να λάβουν μέρος στην εκδήλωση λήξης του «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος 2016», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4. Σεπτεμβρίου 2016, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του Εσπερινού ΓΕΛ Κατερίνης συγχαίρουν ολόθερμα τους μαθητές του σχολείου για την εισαγωγή τους σε σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ και τους εύχονται καλή πορεία στη φοιτητική τους ζωή.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Οι εγγραφές στο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ θα γίνονται από 1-09-2016 έως και 11-09-2016, όλες τις εργάσιμες ημέρες και στις ώρες 6.30 μμ – 21.30 μμ, στο κτήριο που στεγάζεται το 5ο Γυμνάσιο Κατερίνης (Ειρήνης 34)
Το σχολείο μας απευθύνεται σε μαθητές άνω των 14 ετών οι οποίοι επιθυμούν να ολοκληρώσουν τον κύκλο σπουδών τους στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση παράλληλα με την πρωινή εργασία τους. Δυνατότητα εγγραφής έχουν και οι άνεργοι με κάρτα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ και οι μητέρες με ανήλικα παιδιά που έχουν ως αποκλειστική τους απασχόληση τα οικιακά.

Εμποροπανήγυρη Κατερίνης, το άδοξο τέλος ενός θεσμού-παράδοσης για τον Δήμο της Κατερίνης; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εμποροπανήγυρη Κατερίνης, το άδοξο τέλος ενός θεσμού-παράδοσης για τον Δήμο της Κατερίνης; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Θλίψη, απογοήτευση και διαμαρτυρίες ήταν το κλίμα που συναντήσαμε σήμερα το βράδυ στην πρώτη (επίσημα) ημέρα της Εμποροπανήγυρης της Κατερίνης.
Άδειοι οι περισσότεροι χώροι, σκοτάδι όσο απομακρύνεσαι από την είσοδο και πολλή μα πολλή ησυχία...
Την ησυχία διέκοπταν οι φωνές και οι διαμαρτυρίες των λιγοστών εμπόρων που μόλις αντίκρισαν την κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ήρθαν κοντά μας για να εκφράσουν τα παράπονα τους.


Αγιασμός και τελετή έναρξης της ακαδημίας του Πιερικού Αρχέλαου.


Την προσεχή Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00μμ θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό Γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού ο αγιασμός και η τελετή έναρξης της ακαδημίας του Πιερικού Αρχέλαου για το έτος 2016-17.Η διοίκηση του συλλόγου προσκαλεί τους νεαρούς αθλητές και τους κηδεμόνες τους να παρευρεθούν σε αυτή.

Ολοκληρώνονται άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης φθορών στο πεζοδρόμιο της γέφυρας του Λεύκου ποταμού στο ύψος της Εμποροπανήγυρης της Κατερίνης από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητα Πιερίας

Ολοκληρώνονται άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης φθορών στο πεζοδρόμιο της γέφυρας του Λεύκου ποταμού στο ύψος της Εμποροπανήγυρης της Κατερίνης από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητα ΠιερίαςΟλοκληρώνονται άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης φθορών στο πεζοδρόμιο της γέφυρας του Λεύκου ποταμού στο ύψος της Εμποροπανήγυρης της Κατερίνης από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητα Πιερίας

Τη γέφυρα του Λεύκου ποταμού, στο ύψος της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης επισκέφτηκε σήμερα το πρωί (01-01-2016) η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου όπου πραγματοποιούνται από την Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πιερίας εργασίες επί αυτής. 

Ε.Π.Σ. Πιερίας: Ορισμός διαιτητών-Ανακοίνωση επιμορφωτικής συνάντησης διαιτητών.



Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 01-09-2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας που αποτελείται από τους Δασιόπουλο Ηρακλή Πρόεδρο, Λέφας Γρηγόριος Αναπληρωτή Πρόεδρο και Καράμπουλας Χρήστος μέλος, με θέμα τον ορισμό διαιτητών και βοηθών διαιτητού για τους αγώνες Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας που θα πραγματοποιηθούν την 03 & 04-09-2016.

Όταν Τουρκία και ISIS συνεργάζονται με την ευλογία των υπερδυνάμεων αυτή είναι η τύχη των Σύριων, Κούρδων ή μη...



Αλήθεια, η Ελληνική κυβέρνηση έχει καταδικάσει την εισβολή της Τουρκίας σε μια ανεξάρτητη χώρα;

Τι πρέπει να προσέξουν οι εκπαιδευτικοί στην ομιλία των μαθητών; Της Λογοθεραπεύτριας Ξένιας Ουσάκοβα.

Τι πρέπει να προσέξουν οι εκπαιδευτικοί στην ομιλία των μαθητών; Της Λογοθεραπεύτριας Ξένιας Ουσάκοβα.

Ο Σεπτέμβρης ο μήνας που μυρίζει το σχολικό βιβλίο και το μπλε τετράδιο, έφτασε! Οι διακοπές έχουν σχεδόν τελειώσει και γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί ετοιμάζονται για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Οι πρώτες μέρες στο σχολείο αγχώνουν τόσο τους γονείς όσο και τους εκπαιδευτικούς. Δεν είναι λίγα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να παρατηρήσουν οι εκπαιδευτικοί στον προφορικό λόγο του παιδιού πριν περάσουν στην διδασκαλία του γραπτού λόγου.

Δ.Τ. - Δήμος Κατερίνης: Εγκρίθηκε το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), για περισσότερους από δύο χιλιάδες - μέχρι σήμερα - δικαιούχους


Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 Να ανταποκριθούν στο μεγάλο όγκο των αιτήσεων, να ενημερώσουν χιλιάδες οικογένειες του δήμου μας, ως προς τις προϋποθέσεις χορήγησης του επιδόματος, καθώς και να αντιμετωπίσουν τυχόν πρακτικά ζητήματα, που σχετίζονται με τη διαδικασία της αίτησης, για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), πέτυχαν οι υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.

ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟ –ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ AYLAN,ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ AYLAN ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Φεγγαράκι μου λαμπρό, Φέγγε μου να περπατώ,
Στείλε μου ένα συννεφάκι, την Μεσόγειο να διαβώ.
Φεγγαράκι μου λαμπρό, άσε με να δώ ουρανό,
Με αστέρια φωτεινά, σε άλλη χώρα, μακριά.

Εκατοντάδες παιδιά και φέτος στο Κέντρο Φιλοξενίας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στη Μονή Αγίου Γεωργίου Ρητίνης

Εκατοντάδες παιδιά και φέτος στο Κέντρο Φιλοξενίας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στη Μονή Αγίου Γεωργίου Ρητίνης
Με μεγάλη επιτυχία και πληθωρικότατη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, το οποίο διήρκεσε 60 ημέρες, από 23 Ιουνίου έως 12 Αυγούστου 2016, και πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ρητίνης.

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας ανακοινώνει την Έναρξη της Πολιτιστικής Χρονιάς 2016-2017.

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας ανακοινώνει την Έναρξη της Πολιτιστικής Χρονιάς 2016-2017.
ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας ανακοινώνει την Έναρξη της Πολιτιστικής Χρονιάς 2016-2017.

Σκοπός του Συλλόγου μας είναι η διατήρηση , διάδοση και κυρίως η μεταλαμπάδευση της Ελληνικής μουσικοχορευτικής Παράδοσης και Πολιτισμού στους νέους.

Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΠΙΕΡΙΑΣ Πρόσκληση σε σύσκεψη στις 8-9-2016

 Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΠΙΕΡΙΑΣ Πρόσκληση σε σύσκεψη στις 8-9-2016
Καλούνται τα Διοικητικά συμβούλια των συλλόγων μελών του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πιερίας σε σύσκεψη την Πέμπτη 8-9-2016 ώρα 7 .00 μμ στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης με θέμα. «Ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις και οργάνωση του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη στις 10-9-2016.»

Στη σύσκεψη θα παραβρεθεί το μέλος της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: "ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ " από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Δίου - Ολύμπου



Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Δίου-Ολύμπου διοργανώνουν για 3η χρονιά την εκδήλωση-συνάντηση «Ελάτε στη σχεδία μας», την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, στην Πλάκα Λιτοχώρου, στο πρώην camping Μινέρβα, το οποίο πρόκειται να μετεξελιχθεί σε Διεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης στην Αυτονομία των Ατόμων με Αναπηρία και με το όνομα «ΑΘΗΝΑ». 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ


Η ΔΕΥΑ Κατερίνης, σας ενημερώνει ότι για τις επόμενες 2,5 ώρες θα υπάρχει διακοπή νερού στην περιοχή του Μυλαυλάκου, λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό, επί της οδού Αγίων Πάντων 5.
Επίσης, θα υπάρχει διακοπή νερού για τις επόμενες 3 ώρες, στην περιοχή Καταφυγιώτικα και Παράδεισο, λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό επί της οδού Ηλιουπόλεως 20 και Περικλέους.

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «Ο ΑΡΓΟΣ» : ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «Ο ΑΡΓΟΣ» : ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πρόσφατη ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Μυστρίδη, αναφέρεται στην απαγόρευση σίτισης των αδέσποτων ζώων από το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Σχετικά με την ανακοίνωση αυτή, νιώθουμε την υποχρέωση να σχολιάσουμε τα εξής:


ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «Ο ΑΡΓΟΣ» : ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ…. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «Ο ΑΡΓΟΣ» : ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ…. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε διάφορες παρεμβάσεις «αναβάθμισης» να έχουν γίνει στο πάρκο Κατερίνης. Έκαναν βέβαια χώρο όπου μπορούν οι ιδιοκτήτες σκύλων να πηγαίνουν με τα ζώα τους, (κάτι μου μας χαροποίησε ιδιαίτερα), έφεραν όμως πάπιες, άγρια πρόβατα και πιθανόν να φιλοξενηθούν στο μέλλον και άλλα ζωάκια… Δυστυχώς όμως η παρέμβαση αυτή δεν είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει για την αναβάθμιση του πάρκου της Κατερίνης.

Δελτίο τύπου-Δήμος Κατερίνης. Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου - Στον “αέρα” το νέο πρόγραμμα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης!


Με προσήλωση στο τρίπτυχο «ενημέρωση – επιμόρφωση – ψυχαγωγία» και πάντοτε με σεβασμό στον ακροατή, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνη ξεκινά από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμά του, αξιόπιστο σε όλα τα είδη των εκπομπών.

Γ.Π.Α.Δ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Ενημερωτικό δελτίο.


Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας. Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας : Συλλήψεις σε Σέρρες, Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα και Πολύγυρο.

Γ.Π.Α.Δ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για κατοχή ποσοτήτων ηρωίνης.


Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας. Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας : Συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για κατοχή ποσοτήτων ηρωίνης.


Στο σπίτι που διέμεναν εντοπίστηκαν πάνω από 130 γραμμάρια ηρωίνης

OLYMPUS ACTIVITIES. Πρόσκληση σε πεζοπορία στον Όλυμπο.


Την Κυριακή 4 Σεπτ 2016 σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ,για ορεινή κυκλική πεζοπορία στον ΌΛΥΜΠΟ από ΠΡΙΟΝΙΑ(1000μ)-ΡΕΜΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ- ΛΙΒΑΔΑΚΙ.(2100μ)-ΜΕΛΙΤΖΑΝΙ.(1550μ)- ΜΑΥΡΟΛΟΓΓΟΣ -ΠΡΙΟΝΙΑ(1100μ)-

Εργατικό Κέντρο Κατερίνης: Κάλεσμα για το συλλαλητήριο στη ΔΕΘ


Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και όλους του πολίτες της Πιερίας που πλήττονται από τις μνημονιακές πολιτικές να πάρουν μέρος στo μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 Σεπτέµβρη 2016 στις 18.00 στο Άγαλµα του Βενιζέλου, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην πορεία διαμαρτυρίας που θ’ ακολουθήσει. 

Ο Βασίλης Μίγκος επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού "ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ " για τον Δήμο Κατερίνης



Μέλη και φίλοι του Άλλου Δρόμου,
Συνδημότες και Συνδημότισσες,


Η δημοτική παράταξη «Άλλος Δρόμος για τον Δήμο της Κατερίνης» ξεκίνησε ως ένα ανοιχτό, πολυσυλλεκτικό, αμεσοσυνεργατικό και ουσιωδώς δημοκρατικό εγχείρημα με στόχο την πολιτική ενεργοποίηση όλων όσοι ταυτίζονται με τις κεντρικές διακυρήξεις της παράταξης οι οποίες συνοψίζονται στα κάτωθι:

Θεοφάνης Θ. Γκατζής: Περί συμπερασμάτων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο




*Γράφει ο Θεοφάνης Θ. Γκατζής.

Στο παρόν άρθρο θα επιχειρήσουμε να σχολιάσουμε το αγωνιστικό κομμάτι της Ολυμπιάδας του Ρίο. Αρχικά αν εξετάσουμε τον πίνακα κατάταξης των χωρών που κέρδισαν μετάλλια διαπιστώνουμε την κυριαρχία των Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και της Μεγάλης Βρετανίας που κατάφεραν να πετύχουν μεγαλύτερη συγκομιδή μεταλλίων από την Ολυμπιάδα του Λονδίνου.

ΚΚΕ ΠΙΕΡΙΑΣ: Η «ανάκαμψη»...


Καθημερινά πλέον η κυβερνητική προπαγάνδα εστιάζει στην «ανάκαμψη που έρχεται», στην «ανάκαμψη που φτάνει», στην «ανάκαμψη που προαναγγέλλουν όλοι οι δείκτες». Έτσι και χτες τα κυβερνητικά επιτελεία αξιοποίησαν στοιχεία, όπως η βελτίωση του δείκτη οικονομικού κλίματος, οι προβλέψεις της έκθεσης της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ για την ελληνική οικονομία, οι εκτιμήσεις για κερδοφορία σε τραπεζικούς ομίλους, για να τεκμηριώσουν την αισιοδοξία τους. Η κυβερνητική προπαγάνδα...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ: ''ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ''


Στη σκιά των μνημονίων, των δεσμεύσεων στους δανειστές, της δημοσιονομικής προσαρμογής, των περικοπών και των μειωμένων δαπανών για την εκπαίδευση ξεκινά η νέα σχολική χρονιά.

Οι σαρωτικές αλλαγές, που έγιναν το Πάσχα και το καλοκαίρι, στα προγράμματα λειτουργίας τόσο των Δημοτικών Σχολείων όσο και των Νηπιαγωγείων, αλλά και αυτές που προωθούνται για την Ειδική Αγωγή, οδηγούν χιλιάδες αναπληρωτές συναδέλφους μας στην ανεργία, αφού με τις αλλαγές αυτές το Υπουργείο Παιδείας προσπαθεί να εξαφανίσει τις πραγματικές ανάγκες στην εκπαίδευση.

27ο Λαϊκό & Παραδοσιακό Πανηγύρι ΜΕΚ


Πάνω από τεσσεράμιση χιλιάδες κόσμου επισκέφθηκε το διήμερο της Παρασκευής 26 και Σαββάτου 27 Αυγούστου το 27ο Λαϊκό Πανηγύρι της ΜΕΚ στα Καταφυγιώτικα Κατερίνης. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα νόστιμα εδέσματα, τα ποτά αλλά κι η προσεγμένη μουσική, για όλα τα γούστα, προσέλκυσαν τον κόσμο ο οποίος από νωρίς κατέκλυσε τον χώρο. Το κέφι και ο χορός περίσσεψε από μικρούς και μεγάλους και τις δύο μέρες του πανηγυριού, παρασυρμένοι από την μουσική και τα τραγούδια των εκλεκτών μουσικών που πλαισίωναν τις όμορφες βραδιές.