ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος βρέθηκε στην Αθήνα κατόπιν προσκλήσεως του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Γ.Π.Α.Δ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 18-09-2016 Εκτροπή αγωνιστικού οχήματος – παράσυρση θεατή

Γ.Π.Α.Δ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 18-09-2016 Εκτροπή αγωνιστικού οχήματος – παράσυρση θεατή
Εκτροπή αγωνιστικού οχήματος – παράσυρση θεατή Πρωινές ώρες σήμερα (18-09-2016), στην Παλιά Επαρχιακή Οδό Παλαιοκάστρου – Πολυγύρου, κατά την διάρκεια του αγώνα «Rally ΔΕΘ», ένας 47χρονος ημεδαπός θεατής, παρασύρθηκε από αγωνιστικό όχημα που οδηγούσε ένας 39χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Επιπλέον στο αγωνιστικό όχημα επέβαινε ως συνοδηγός ένας 51χρονος ημεδαπός ο οποίος τραυματίστηκε και με σταθμό Ε.Κ.Α.Β. διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

ΚΚΕ Πιερίας: Γερά το τιμόνι στο στόχο της οργάνωσης, της ανασύνταξης, της αντεπίθεσης

ΚΚΕ Πιερίας Γερά το τιμόνι στο στόχο της οργάνωσης, της ανασύνταξης, της αντεπίθεσης
Από την κινητοποίηση που οργάνωσε την Παρασκευή το ΠΑΜΕ για να μπλοκάρει το συνέδριο - φιέστα της κυβέρνησης για τα Εργασιακά
Μετά την πρώτη συνάντηση του υπουργού Εργασίας με το κουαρτέτο, την περασμένη Τετάρτη, «μπήκε το νερό στ' αυλάκι» για τις νέες ανατροπές που θα επιχειρήσουν στα Εργασιακά. Η κυβέρνηση έχει δηλώσει την πρόθεσή της να ολοκληρωθεί έγκαιρα η δεύτερη «αξιολόγηση», που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τις αλλαγές στο συνδικαλιστικό νόμο, τις ομαδικές απολύσεις και τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, όπως συμφωνήθηκαν στο τρίτο μνημόνιο.