Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

4 ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ

4 ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησαν το 2016 οι νεαροί κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Καρπούζα Κυριακή, Ντέιβη Κώστας και Χατζησαββίδου Δήμητρα, που επιλέχθηκαν μετά από ειδικά δρομικά, σωματομετρικά και εργομετρικά τεστ, από την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Ανάπτυξης κα Δήμητρα Γιαννιού, να συμμετάσχουν σε προπονητική συνάντηση επίλεκτων αθλητών που πραγματοποιήθηκε 28 και 29 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Επιλογή της κ. Γιαννιού ήταν επίσης και ο κωπηλάτης του Ν.Ο.ΚΑΤ. Ρουκάς Πέτρος, ο οποίος δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στην προπονητική συνάντηση, λόγω απουσίας του στο εξωτερικό.

Οι κατερινιώτες κωπηλάτες είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με άλλους επίλεκτους αθλητές της κατηγορίας τους υπό τις οδηγίες της Ομοσπονδιακής Προπονήτριας Ανάπτυξης κ.Δ.Γιαννιού. Σκοπός των προπονητικών αυτών συναντήσεων, που διοργανώνει η Κωπηλατική Ομοσπονδία, είναι να δημιουργηθεί μια δεξαμενή νεαρών ταλαντούχων αθλητών, με κοινή τεχνική και εμπειρίες, που θα στελεχώσουν μελλοντικά την Εθνική Ομάδα στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Για το λόγο αυτό στη προπονητική συνάντηση ήταν και ο Επικεφαλής Προπονητής της Εθνικής Ομάδας κ.Σ. Αθανασιάδης και οι αθλητές επωφελήθηκαν από τις πολύτιμες συμβουλές του, αποκομίζοντας πολύ θετικές εμπειρίες.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές τους, για την επιτυχία τους και τους εύχεται καλή συνέχεια.

Ο Έφορος Δ. Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Κώστας Σακκάς