Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ
ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΕΠΑΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ο.Σ. ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ, ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με θέα τον επιβλητικό χιονισμένο Όλυμπο, μέσα σε μία εγκάρδια ατμόσφαιρα μεταξύ μελών και φίλων, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς Πιερίας «Ε.Ο.Σ. ΒΡΟΝΤΟΥΣ» το μεσημέρι της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2017, στα γραφεία του συλλόγου, στους Αγίους Αποστόλους Ολύμπου.

Την εκδήλωση, τίμησαν ιδιαίτερα με τη παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Δίου-Ολύμπου, εκπρόσωποι φορέων, εθελοντικών και πολιτιστικών συλλόγων.

Στο πλαίσιο της φετινής εκδήλωσης, τιμήθηκε με έπαινο το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης, για την συνεχή προσφορά του στον Άνθρωπο και την Κοινωνία.


Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εθελοντές του Σώματος και τον έπαινο παρέλαβε ο κ. Δημήτριος Φαρφούρης, ως εκπρόσωπος του Τμήματος.

Η Εθελοντική Διοίκηση του Σώματος ευχαριστεί θερμά τον «Ε.Ο.Σ. ΒΡΟΝΤΟΥΣ» για την ιδιαίτερη τιμή, η οποία έχει ιδιαίτερη αξία για όλους του εθελοντές του Τμήματος και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το εθελοντικό μας έργο.