Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Παράσταση ζωής για το Θέατρο "ΑΥΛΑΙΑ" στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Παράσταση ζωής για το Θέατρο "ΑΥΛΑΙΑ" στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Θεατρική παράσταση αγάπης και ζωής για τους μικρούς μαθητές του Ανδρέα Μιχαήλ από το Θέατρο "ΑΥΛΑΙΑ" σήμερα το μεσημέρι στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ι.Μ. Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Το Θεατρικό Εργαστήρι "ΑΥΛΑΙΑ" του Ανδρέα Μιχαήλ παρουσίασε το Χριστουγεννιάτικο Θεατρικό Μονόπρακτο : "Ο ΦΑΝΟΥΡΗΣ Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΑΙ Ο Φ.Π.Α", σε σκηνοθεσία Γιώτας Ευαγγελοπούλου με τους μικρούς ηθοποιούς να συγκινούν τους ηλικιωμένους ένοικους του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου.

Ο Κύπριος σκηνοθέτης και συμπολίτης μας Ανδρέας Μιχαήλ συνεχίζει να προσφέρει στην κοινωνία της Κατερίνης πολιτισμό με τα θεατρικά του έργα και κυρίως χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.
Κάτι ιδιαίτερα σπάνιο για την εποχή μας να υπάρχουν άνθρωποι της προσφοράς που βάζουν το κοινωνικό σύνολο πάνω από τα προσωπικά τους συμφέροντα.
Και αυτούς τους ανθρώπους έχουμε την υποχρέωση να σας τους παρουσιάζουμε και να τους τιμούμε και να τους ευχαριστούμε που βρίσκονται ανάμεσα μας.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι ο Ανδρέας Μιχαήλ που με το θέατρο του, το Θέατρο "ΑΥΛΑΙΑ" τιμά το επάγγελμα του σαν σκηνοθέτης αλλά κυρίως τιμά την ιδιότητα του ως Άνθρωπος!!!



















*Μιχάλης Κανταρτζής
www.pierikialithia.blogspot.gr