Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Οι Βετεράνοι του Πιερικού Στίβου έκοψαν την πίτα τους

Οι Βετεράνοι του Πιερικού Στίβου έκοψαν την πίτα τους
Την καθιερωμένη του ετήσια γιορτή, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε και εφέτος, ο ΣΕΒΑΣ Πιερίας παρουσία μελών και φίλων του, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, σε γνωστό χώρο εκδηλώσεων στην Κατερίνη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, βετεράνοι του κλασικού αθλητισμού, προσωπικότητες που τις προηγούμενες δεκαετίες διέπρεψαν στους αγωνιστικούς χώρους και εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο τα Πιερικά χρώματα, σε σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γεώργιος Πούλιος, έκανε έναν συνοπτικό απολογισμό των δράσεων του συλλόγου κατά την περασμένη αθλητική περίοδο, ενώ ευχαρίστησε μέλη και φίλους, για την συμμετοχή τους, σε όλα τα προγραμματισμένα αθλητικά δρώμενα.

Επιπλέον, ευχήθηκε υγεία, δύναμη και αγωνιστικές επιτυχίες εν όψει του ιδιαίτερα πλούσιου αθλητικού καλεντάρι για το 2017.

Από την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας δεν έλειψαν τα μουσικοχορευτικά ακούσματα, τα εδέσματα, ενώ συμβολικό δώρο δόθηκε στον τυχερό της εκδήλωσης που βρήκε το φλουρί.

Στη διάρκεια της βραδιάς, οι Βετεράνοι αθλητές είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν όμορφα στιγμιότυπα από τις παλιές καλές εποχές του Πιερικού στίβου. Γνωστά ονόματα όλοι τους στην τοπική κοινωνία, ήταν εκεί και θα συνεχίσουν να είναι, καθώς διαχρονικά, ο αθλητισμός, αποτελεί γι’ αυτούς τρόπο ζωής.