Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΕνΧόρδως - Όταν η μουσική συνάντησε την πιο τρελή παρέα (Παρουσίαση)

ΕνΧόρδως - Όταν η μουσική συνάντησε την πιο τρελή παρέα (Παρουσίαση)
Το να ψάχνεις τον εαυτό σου, τον ιδανικό για σένα τρόπο έκφρασης, το να αναζητάς τη λύτρωση και εν τέλει την ευτυχία, είναι ένα ταξίδι μοναχικό. Η μουσική όμως είναι ένα «άθλημα» ομαδικό. Όταν λοιπόν η ομάδα είναι άρρηκτα δεμένη, με ισχυρούς και βαθείς δεσμούς τότε το αποτέλεσμα είναι πραγματικά ιαματικό, πρώτα από όλα για τα ίδια της τα μέλη.



Οι «ΕνΧόρδως» λοιπόν είναι μία τέτοια ομάδα που απαρτίζεται από ανθρώπους αρκετά διαφορετικούς. στην ηλικία, στα μουσικά ακούσματα, στις μουσικές αναζητήσεις. Είμαστε όμως όλοι «μολυσμένοι» με το μικρόβιο της τεράστιας αγάπης για τη μουσική και το τραγούδι.

Με αφετηρία αυτό το πάθος και στόχο τη βαθιά ανάγκη για έκφραση και επικοινωνία σκεφτήκαμε ότι τα τραγούδια που φτιάχνουμε – πρώτα για μας- θα θέλαμε να τα μοιραστούμε με όσους έχουν την διάθεση να μας ακούσουν.

Πρόκειται για τραγούδια που έχουν άρωμα από παλιότερες δεκαετίες της ελληνικής μουσικής παραγωγής εμπλουτισμένα με ήχους και ερμηνείες σημερινές. Δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε διάσημοι ή stars (αν και μεταξύ μας δεν θα μας κακόπεφτε), μόνο μοιραστούμε αυτά τα τραγούδια που εμείς αγαπήσαμε πολύ και ο καθένας μας έβαλε σε αυτά τη δική του μικρή σφραγίδα. Ο Δημήτρης, η Ιωάννα, ο Γιάννης , ο Βασίλης, η Δέσποινα, .............


Η ομάδα απαρτίζεται από τους :

Δημήτρη Κρεμμύδα (Κιθάρα, Συνθέτης)
Ιωάννα Γραμματικού (Φωνή)
Γιάννη Παπαδημητρίου (Φωνή)
Βασίλη Διαμαντή (Μπουζούκι)


Και άλλους συνεργάτες...


Τα τραγούδια μας:




Θα ακολουθήσουν και άλλα εν καιρώ!

Ακολουθήστε μας :


FB Σελίδα: https://www.facebook.com/EnXordos/
Επίσημο Προφίλ: https://www.facebook.com/en.xord
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCCdVwgsczb20p_-y8Noq35g
Vimeo : https://vimeo.com/user61533529