Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Όλοι εναντίον της...


Και ξαφνικά όλο το σύστημα, πολιτικό και οικονομικό ανακάλυψε έναν νέο εχθρό και ο εχθρός αυτός ακούει στο όνομα... Μαρί Λεπέν.
Και όλα αυτά για να μπορέσει το αγαπημένο παιδί των τραπεζών ο Εμανουέλ Μακρόν, να κατακτήσει την προεδρική εξουσία ώστε να μην... λοξοδρομήσει η Γαλλία από τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης και του... δικαίου των τραπεζών!




Ο Εμανουέλ Μακρόν είναι αυτό που θέλουν οι τράπεζες και τα κέντρα εξουσίας στην Ευρώπη με τους Γερμανούς να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση που βλέπουν την πολιτική επιβολής των θέσεων τους να συνεχίζεται στο πρόσωπο του Μακρόν.

Όλα σχεδόν τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα στηρίζουν τον Μακρόν, βλέπετε αυτά που υπόσχεται ο Μακρόν είναι αυτά που εφαρμόζουν εδώ και χρόνια τα πολιτικά κόμματα στην χώρα μας...

Μείωση του κοινωνικού κράτους, απολύσεις, μειώσεις συντάξεων, αυξήσεις στα όρια συνταξιοδότησης, είναι μερικά από αυτά που φέρνει ο Μακρόν μαζί του...

Στον αντίποδα η Μαρί Λεπέν, μίλησε για κοινωνικό κράτος, καταπολέμηση της ανεργίας και της τρομοκρατίας, αγάπη για την πατρίδα.

Η επιλογή είναι του Γαλλικού λαού...