Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Ο... "Θεοδωράκης" της Γαλλίας κέρδισε τις εκλογές, ας πρόσεχαν οι Γάλλοι φίλοι μας.

Ο... "Θεοδωράκης" της Γαλλίας κέρδισε τις εκλογές, ας πρόσεχαν οι Γάλλοι φίλοι μας.
Το γεγονός ότι ο Μακρόν είναι νεοταξίτης, εκπρόσωπος του κεφαλαίου και των τραπεζιτών, τσιράκι της Μέρκελ δεν έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να μην τον ψηφίσουν οι Γάλλοι.

Το παραμύθι με την "κακιά μάγισσα" Λεπέν που προώθησαν τα ΜΜΕ της Γαλλίας έπιασε τόπο εκβιάζοντας ψυχολογικά κυρίως τους αδιάφορους ψηφοφόρους μιας που οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι, οι άνεργοι, ακόμα και η εργατική τάξη προς έκπληξη όλων προτίμησαν την πατριωτική λύση αντί για το πολιτισμικό πακέτο που φέρνει μαζί του ο Μακρόν. 


Ο Μακρόν κέρδισε γιατί είχε μαζί του τα ΜΜΕ και τις τράπεζες.

Οι φόροι και η εξαθλίωση που φέρνει μαζί του θα είναι τελικά η Αχίλλειος Πτέρνα του και η θητεία του στην προεδρεία της Γαλλίας θα είναι σύντομη.

Το 34% και οι περίπου 11.000.000 Γάλλοι που επέλεξαν την πατριωτική λύση είναι μια ελπίδα για όλους αυτούς που υποστηρίζουν μια Ευρώπη των Εθνών και όχι μια Ευρώπη των τραπεζών και της παγκοσμιοποίησης.

Το μήνυμα που πρέπει να φτάσει στους Έλληνες ψηφοφόρους είναι ότι η επιλογή πατριωτικών κομμάτων είναι η μόνη επιλογή που μπορεί να αντιστρέψει την αρρωστημένη κατάσταση στην χώρα μας, να διώξει την "εθνική κατάθλιψη" και να δώσει όραμα και ελπίδα για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, ισχυρή και όχι προσκυνημένη στα ξένα συμφέροντα.

Το μήνυμα όμως πρέπει να φτάσει και στα πολιτικά πατριωτικά κόμματα.

Να βάλουν στην άκρη τις μικροπολιτικές τους φιλοδοξίες και επιτέλους κάποια στιγμή να ενωθούν για το καλό της πατρίδας.

Ίδωμεν...