Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ μετά και την τελευταία προπόνηση της ομάδας του «ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ», αποχαιρετιστήριο δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα ο γονιός των Ακαδημιών μας, δάσκαλος Βασίλης Τσακιρίδης στη γνωστή Ψησταριά – Ουζερί «ΤΟ ΜΠΕΡΕΚΕΤΙ» στην οδό Φαρμάκη 58 της Κατερίνης των: Αμβροσιάδη Στάθη και Κωνσταντίνου Κώστα...

μέσα σ΄ ένα εγκάρδιο και άκρως οικογενειακό κλίμα όπως αρμόζει στην ομάδα του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ.


Ο γνωστός δάσκαλος παρέθεσε ένα πλούσιο καταπληκτικό αποχαιρετιστήριο γεύμα μέσα σ΄ ένα εξαίρετο κλίμα και «ζεστό» περιβάλλον στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στο τεχνικό επιτελείο όλων των τμημάτων, στον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών και στη διοίκηση, με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ξεκινώντας και επίσημα τις διακοπές τους.

Όλοι μαζί οι άνθρωποι του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ κάθισαν για τελευταία φορά τη φετινή αγωνιστική σεζόν μετά και την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων έχοντας την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά με αρκετή διάθεση για χιούμορ δείγμα του ιδανικού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα εκφράζοντας την φιλοξενία που υπάρχει.

Η ομάδα του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ έχει κάνει μια ριζική αλλαγή στο ρόστερ της και αποτελείται πλέον από πολλούς νέους ποδοσφαιριστές με στόχο την αναγέννηση.

Το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας είναι άκρως οικογενειακό και φιλόξενο. Οι σχέσεις μεταξύ όλων είναι άριστες και σε αυτές βοηθά και χτίζει η διοίκηση που στηρίζει κάθε καλή προσπάθεια. Οι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων δείχνουν άνετοι και ευδιάθετοι.

Σε ένδειξη φιλίας ο πρόεδρος του «ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ» Ποτουρίδης Γεράσιμος χάρισε στους ιδιοκτήτες της φιλόξενης Ψησταριάς «ΤΟ ΜΠΕΡΕΚΕΤΙ» ένα λάβαρο της ομάδας για ενθύμιο της ωραίας και όμορφης βραδιάς που επιμελήθηκαν. Ο «ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ», ευχαριστεί θερμά τον δάσκαλο για το καταπληκτικό δείπνο που παραχώρησε στην μεγάλη οικογένεια του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ.