Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Νέο σκάνδαλο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Υποβιβάζουν τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για να σώσουν τον... Λεβαδειακό! Ο ΠΑΟΚ ψήφισε κατά του Ηρακλή!!!

Νέο σκάνδαλο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Υποβιβάζουν τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για να σώσουν τον... Λεβαδειακό! Ο ΠΑΟΚ ψήφισε κατά του Ηρακλή!!!
Μαχαιριά από τον συμπολίτη ΠΑΟΚ κατά του Ηρακλή!!!
Ότι κέρδισε στο γήπεδο με την αξία του ο Ηρακλής το χάνει στα χαρτιά!!!

Ένα ακόμη σκάνδαλο εις βάρος του Ηρακλή, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στην ψηφοφορία για την υπόθεση του Νίκου Πουρτουλίδη, εννιά ομάδες στήριξαν το αίτημα του Λεβαδειακού, τρεις ψήφισαν λευκό και μόνο ο Ατρόμητος στήριξε τον Ηρακλή.

Κάτι που έχει ως συνέπεια η Σούπερ Λίγκα να αποφασίζει την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ηρακλή και την παραμονή του Λεβαδειακού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση πάρθηκε με ψήφους 9-2, ενώ υπήρχαν τρία λευκά και τρεις απόντες. Ο Ηρακλής κι ο Ατρόμητος ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά, οι τρεις απόντες ήταν η ΑΕΚ, με τη Βέροια και τον Πλατανιά, ενώ τα λευκά προέρχονταν από Ξάνθη, Παναιτωλικό κι ΕΠΟ.

Ως εκ τούτου ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν για την αφαίρεση βαθμών -και του υποβιβασμού- του Ηρακλή και υπέρ της παραμονής του Λεβαδειακού ήταν μεταξύ άλλων ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και o ΠΑΟΚ.
Με την επιβολή του -3, ο Ηρακλής υποχωρεί στους 26 βαθμούς, όσους και ο Λεβαδειακός, με τους «κυανόλευκους» όμως να υστερούν στην ισοβαθμία (νίκησαν 1-0 εντός κι έχασαν με 3-0 εκτός έδρας).