Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Βρέθηκε στην Κατερίνη η 12χρονη που είχε αρπάξει ο πατέρα της από το νοσοκομείο του Ρίου

Βρέθηκε στην Κατερίνη η 12χρονη που είχε αρπάξει ο πατέρα της από το νοσοκομείο του Ρίου
Πριν από λίγο το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση για την 12χρονη:

«Η περιπέτεια της Κυριάκοβα Μίνκα, 12 ετών, έληξε σήμερα το πρωί και η ανήλικη είναι ασφαλής και καλά στην υγεία της.

Στην Κατερίνη βρέθηκε, η 12χρονη Μίνκα, η οποία στις 18 Ιουνίου αρπάχθηκε από τον πατέρα της από την Παιδιατρική του Ρίου. Η κοπέλα νοσηλευόταν με εισαγγελική εντολή, ενώ ο πατέρας της Κiryakov Georgi, ο οποίος αναζητείτο για το αδίκημα αρπαγής ανηλίκου συνελήφθη. Η νεαρή φιλοξενείται στο Σκαγιοπούλειο στην Πάτρα.

Καταλυτικό ρόλο στην εύρεση της ανήλικης έπαιξαν ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι οποίοι κάλεσαν στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» και μας ενημέρωσαν ότι η ανήλικη εθεάθη στην περιοχή της Κατερίνης. Συγκεκριμένα, μας ανέφεραν ότι αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες βρισκόταν σταθμευμένο τις τελευταίες μέρες στην περιοχή και άμεσα ενημερώσαμε τις αστυνομικές αρχές.

Κατόπιν των πληροφοριών που λάβαμε από τους πολίτες, ενημερωθήκαμε από τις αστυνομικές αρχές ότι εντόπισαν την ανήλικη και βρίσκεται πλέον σε ασφαλές περιβάλλον.

Να σημειωθεί ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν ενημερώθηκε άμεσα για την εύρεση της ανήλικης και για το λόγο αυτό δεν προέβη εγκαίρως στην ενημέρωση των πολιτών, αλλά με καθυστέρηση κάποιων ωρών.

«Το Χαμόγελο Του Παιδιού» είχε προβεί σε δημοσιοποίηση γονικής αρπαγής της ανήλικης KIRYAKOVA MINKA, 12 ετών, σε εκτέλεση των υπ’αριθμ.πρωτ.:4117-20/06/2017, 409-22/06/2017 και 54/2017 εισαγγελικών εντολών της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πατρών, που σύμφωνα με τις οποίες, «η ανήλικη στις 18/6/2017 αφαιρέθηκε από το χώρο της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, στο οποίο νοσηλευόταν κατόπιν εισαγγελικής εντολής, από τον πατέρα της ΚIRYAKOV GEORGI, ο οποίος τέλεσε το αδίκημα αρπαγής ανηλίκου».

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Κυριάκοβα Μίνκα για οτιδήποτε χρειαστεί.»

Πηγή:http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/447346