Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Η ΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ

Η ΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ
Ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους συγγραφείς και ποιητές!

Κάτι όμορφο συμβαίνει για πρώτη φορά!

Μας ενώνει η τέχνη που υπηρετούμε με σεβασμό χαρίζοντας με αγάπη κομμάτια της ψυχής μας!


Με λάβαρο την Ποίηση ταξιδεύουμε πάνω στις ράγες του τρένου και κόντρα στους δύσκολους καιρούς της εποχής φορώντας ένα ζεστό πλατύ χαμόγελο στα χείλη!

Ένα ξεχωριστό γεγονός θα λάβει χώρα το πρωινό της Κυριακής 11 Ιουνίου 2017. Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο στην Ελλάδα. Περιμένουμε να το δούμε και να το ακούσουμε με μεγάλη χαρά. Πρόκειται για την ποίηση στις ράγες!

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 η αμαξοστοιχία 55 IC Θεσσαλονίκη – Αθήνα ξεκινά στις 10:04 π.μ. το πρωί από Θεσσαλονίκη (επιβιβάζονται ποιητές από Θεσσαλονίκη και γύρω περιοχές), στις 10:28 π.μ. από Πλατύ (επιβιβάζονται ποιητές από Νάουσα, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Κοζάνη, Αριδαία, Βέροια) και φθάνει στο σταθμό Κατερίνης (υποδοχή από τους συγγραφείς του Ν. Πιερίας) στις 10:49 π.μ.

Ανοιχτό Κάλεσμα σε όλους τους ποιητές της Θεσσαλίας!

Μια μεγάλη γιορτή της Ποίησης θα ταξιδέψει στις ράγες, θα ακουστεί στους σταθμούς των τρένων της Θεσσαλονίκης, του Πλατέως, της Κατερίνης. Μια μεγάλη εκστρατεία ποιητών ετοιμάζεται και πολλές πόλεις συμμετέχουν σ’ αυτό το μοναδικό γεγονός. Οι ποιητές καταφθάνουν στον σταθμό Κατερίνης έχοντας στα χέρια τους ως δώρα βιβλία τα οποία και θα προσφέρουν στην φιλόξενη και δημιουργική Ένωση Συγγραφέων Πιερίας. Συμμετέχουν και συνοδεύουν την ‘Ποίηση στις Ράγες’ από την Ένωση Τεχνών Ελλάδας η Λένα Σερδαρίδου και η Μαρία Λουμπουρδή, η Πρέσβειρα Ειρήνης Ελλάδας – Σουηδίας ποιήτρια και δημοσιογράφος Ράνια Αγγελακούδη, ο Σύλλογος Φίλων του Βιβλίου Ν. Πέλλας, το Ράφι της Αγάπης από την Θεσσαλονίκη, ποιητές και συγγραφείς.

Οι ποιητές δίνουν ηχηρό παρών στις 11 Ιουνίου 2017-06-08 Η εκδήλωση θα διανθιστεί με όμορφα μουσικά ακούσματα.

Ραντεβού λοιπόν στο τρένο!