Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Πάνος Καμμένος: Οι Αμερικάνοι είναι φίλοι μας!!!

Πάνος Καμμένος: Οι Αμερικάνοι είναι φίλοι μας!!!
Δηλώσεις απίστευτου... έρωτα για τις ΗΠΑ έκανε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Το μόνο που έλειπε ήταν ένα αμερικάνικο σημαιάκι στο χέρι του και να το ανεμίζει αριστερά-δεξιά..
"Η Ελλάδα είναι βέβαιο ότι θα είναι με το μέρος των ΗΠΑ. Όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά, ότι ο μόνος πραγματικός σύμμαχος της χώρας μας ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής."
Δήλωσε ο Υπουργός της ανεξάρτητης και εθνικά υπερήφανης Ελλάδας...

Είναι αδιανόητο για πάρα πολλούς λόγους ένας Υπουργός Εθνικής Άμυνας μα προβαίνει σε αυτού του είδους τις δηλώσεις.

Δεν μπορείς στην διεθνή σκακιέρα να τάσσεσαι τόσο ανοιχτά υπέρ μιας χώρας, δεν είσαι μόνος σου στον πλανήτη.

Και να μην ξεχνάμε ότι οι ΗΠΑ, ΠΟΤΕ δεν πήραν το μέρος της χώρας μας!

Μήπως μας υποστήριξαν με την Κύπρο;

Μήπως μας υποστήριξαν ποτέ με την Τουρκία;

Μήπως μας υποστήριξαν με τα Σκόπια;

Υποτίθεται ότι είσαι Υπουργός μιας ανεξάρτητης χώρας και δεν... εκλιπαρείς για λίγα ψίχουλα...
 
Λογικό είναι να έχεις καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ και με όλες τις χώρες, αλλά όχι και να παίρνεις τόσο ανοιχτά το μέρος τους με δηλώσεις που θα φθάσουν παντού...

Τώρα τι αντιδράσεις θα υπάρξουν από το Κρεμλίνο μετά από αυτές τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για μια χώρα εχθρική προς τους Ρώσους, το μέλλον θα δείξει...

Με τις σημερινές δηλώσεις του ο Πάνος Καμμένος μας βάζει στο άρμα των ΗΠΑ, με όλα τα θετικά αν υπάρχουν και όλα τα αρνητικά φυσικά για τη χώρα μας.

Να μην ξεχνάμε ότι τα σύνορα της Ελλάδας δεν είναι με τις ΗΠΑ αλλά με Τουρκία, Αλβανία και κοντά στις Αραβικές χώρες...

Μερικές από τις δηλώσεις... αγάπης του Πάνου Καμμένου για τις ΗΠΑ:

"Η Ελλάδα επεξεργάζεται θετικά την χρονική επέκταση της αμυντικής μας συμφωνίας. Ο Πρωθυπουργός εργάζεται για αυτό όπως και ολόκληρη η κυβέρνηση. Επίσης εργαζόμαστε για αυτό με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και με τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Στρατηγό James Mattis, με τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ και είμαι αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε όχι μόνο την επέκταση των δυνατοτήτων της αμυντικής μας συνεργασίας αλλά και μία παράταση για περισσότερα χρόνια."

"Η Ελλάδα το 1949, μετά από μία δεκαετία καταστροφικών γεγονότων τα οποία επηρέασαν σοβαρά τόσο τις εσωτερικές της δομές όσο και την οικονομία της, κατάφερε, σύμφωνα με ιστορική κυβερνητική απόφαση, να τεθεί υπό την επιρροή της Δύσης. Αναμφίβολα, αυτή η επιλογή, όπως αποδείχθηκε ιστορικά, συνέβαλε τα μάλα στην πρόοδο και ευημερία του λαού μας."

"Το σχέδιο Μάρσαλ έβγαλε την Ελλάδα από το αδιέξοδο και έθεσε τα θεμέλια για ταχεία οικονομική ανάπτυξη επιτρέποντας στην Ελλάδα να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Από μηδενική παραγωγική δυνατότητα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο φθάσαμε σε μία οικονομία που άρχισε να παράγει και να εξάγει. Παραλλήλως, η δημιουργία ενός διευρυμένου δικτύου στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ στην Ελληνική επικράτεια κατέδειξε τη σημασία που απέδιδε η Δύση στη χώρα μας κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου."

"Για αυτό το λόγο, θα παραμείνουμε σταθερά αφοσιωμένοι στη στρατηγική μας συνεργασία σε διμερές και πολυμερές επίπεδο και εντός του πλαισίου της Συμμαχίας."

"Αυτά τα χρόνια, ήμασταν πάντα στην ίδια πλευρά, ήμασταν στην ίδια πλευρά στους δύο Παγκοσμίους Πολέμους, ήμασταν στην ίδια πλευρά στον Ψυχρό Πόλεμο, ήμασταν στην ίδια πλευρά στην Κορέα, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, ήμασταν στην ίδια πλευρά στα Βαλκάνια και αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Αλλά η επιλογή μας ήταν να συνεχίσουμε να είμαστε με το μέρος σας."

"Μετά από τα τελευταία γεγονότα στο Κόλπο, αναμένουμε τον χαρακτηρισμό των Αδελφών Μουσουλμάνων ως τρομοκρατικής οργάνωσης. Αυτό πρέπει να είναι πολύ σημαντικό ώστε οι περισσότερες χώρες να επιλέξουν με ποιου το μέρος θέλουν να είναι. Η Ελλάδα είναι βέβαιο ότι θα είναι με το μέρος των ΗΠΑ."

Το πλήρες ρεπορτάζ εδώ: http://www.onalert.gr/stories/kammenos-peraiterw-synergasia-elladas-hpa-se-epixeiriseis-kai-amyntiki-biomixania/57011