Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Δικαίωση για Ηρακλή από το Διαιτητικό!

Δικαίωση για Ηρακλή από το Διαιτητικό!
Η πρώτη και πιο σημαντική μάχη για τον Ηρακλή, είχε αίσια κατάληξη, καθώς με ομόφωνη απόφασή του το Διαιτητικό της ΕΠΟ, δικαίωσε τους «κυανόλευκους» για την υπόθεση του Νίκου Πουρτουλίδη και πλέον απομένει η υπόθεση της αδειοδότησης για να κερδίσει οριστικά και αμετάκλητα την συμμετοχή του στη Σούπερ Λιγκ ο Ηρακλής.

Επρόκειτο για μία επιτροπή από επτά άτομα. Το ίδιο Δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την ένσταση αναρμοδιότητας από τον Λεβαδειακό.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ:
Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την σημερινή του συνεδρίαση, Τρίτη 6/6/2017, με την υπ'αριθμόν 63/2017 απόφασή του, έκανε δεκτή την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής και ακύρωσε την από 24/5/2017 απόφαση του Δ.Σ. της Super League αναφορικά με την αφαίρεση από την προσφεύγουσα τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 σε εκτέλεση της υπ΄ αριθμόν 2/2017 απόφασης του Δ.Δ.Π.ΕΠΟ και σε ανάκληση προγενέστερης αποφάσεώς του της 31/1/2017 (περί επιστροφής στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τριών βαθμών).

Για την ώρα ο Ηρακλής, βγήκε κερδισμένος από μία μεγάλη «μάχη», ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί, καθώς ως γνωστόν, δεν έχει καταφέρει να αδειοδοτηθεί σε δεύτερο βαθμό με την τύχη του να κριθεί οριστικά και αμετάκλητα και πάλι στο Διαιτητικό της ΕΠΟ, εκεί όπου θα προσφύγουν εκ νέου, τις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι του συλλόγου.