Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Πρόβλημα με τις παιδικές χαρές στην Καλλιθέα Πιερίας. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πρόβλημα με τις παιδικές χαρές στην Καλλιθέα Πιερίας. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στην Καλλιθέα του Δήμου Κατερίνης βρεθήκαμε σήμερα το πρωί όπου και συναντήσαμε τον κ. Γιώργο Αργυρόπουλο, τοπικό σύμβουλο της δημοτικής κοινότητας Καλλιθέας.
Ο κ. Αργυρόπουλος μας μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Καλλιθέα με τις παιδικές χαρές."Έχουμε μόνο μια παιδική χαρά για 400 παιδιά" Δηλώνει ο κ. Αργυρόπουλος και συνεχίζει: "Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε τα παιδιά μας συνέχεια σε παιδότοπους, δεν είμαστε λεφτάδες..."

"Δεν υπάρχουν παγκάκια και αυτά τα λίγα που υπάρχουν είναι παλιά που τα επισκευάσαμε μόνοι μας. Παίρνουμε τα διαλυμένα και τα συναρμολογούμε για να καθίσει ο κόσμος..."


"Όλη η Κατερίνη έχει σε άσχετους χώρους παγκάκια και εμείς τίποτα..."

Παγκάκι στο πεζοδρόμιο της Ευαγγελικής Εκκλησίας στην Κατερίνη....

"Ζητάμε να γίνει διαγράμμιση στο φανάρι της Καλλιθέας (στον παράλληλο δρόμο) και κανένας δεν παίρνει την ευθύνη να το κάνει..."


"Έχουμε ενημερώσει τους πάντες με έγγραφα αλλά μόνο υποσχέσεις και λόγια, το επόμενο βήμα μας αν γίνει κάτι, θα είναι να πάμε στην Εισαγγελία..."

Δείτε την σημερινή κατάσταση των υπολοίπων παιδικών χαρών της Καλλιθέας οι οποίες δεν λειτουργούν:  Δείτε τι είπε στην κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ο κ. Αργυρόπουλος :
*Μιχάλης Κανταρτζής
www.pierikialithia.gr
www.pierikialithia.blogspot.gr