Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

"Murder on the Orient Express" Όλοι είναι ύποπτοι... (ΒΙΝΤΕΟ)

"Murder on the Orient Express" Όλοι είναι ύποπτοι... (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το «Murder on the Orient Express», την νέα κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας της Agatha Christie, που εκδόθηκε το 1934 και που μέχρι και σήμερα θεωρείται ως μια από τις πιο ευρηματικές ιστορίες που επινοήθηκαν ποτέ.
Εντυπωσιακό το καστ με μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου όπως οι: Kenneth Branagh, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.


«Μόλις μετά τα μεσάνυχτα, μια χιονοθύελλα ακινητοποιεί το Orient Express στη μέση της Γιουγκοσλαβίας. Το πολυτελές τρένο είναι απροσδόκητα γεμάτο για αυτήν την εποχή. Το επόμενο πρωινό όμως, το τρένο έχει έναν επιβάτη λιγότερο. Ένας αξιοσέβαστος Αμερικανός βρίσκεται νεκρός στο κουπέ του, μαχαιρωμένος και με την πόρτα του κλειδωμένη από μέσα. Ο Hercule Poirot βρίσκεται επίσης στο τρένο, έχοντας προλάβει την τελευταία στιγμή να κλείσει ένα κουπέ β’ διαλογής, αλλά και την πιο εκπληκτική υπόθεση της καριέρας του.»Με πληροφορίες από: http://www.cinemode.gr/
Και: https://twitter.com/OrientExpress