Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Πρώτο Trailer Από Το «Seven Sisters»

Πρώτο Trailer Από Το «Seven Sisters»
«2073. Η Γη υποφέρει από τον υπερπληθυσμό. Η κυβέρνηση αποφάσισε να εισάγει την πολιτική του ενός παιδιού, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Ελέγχου Γεννήσεων, υπό την αιγίδα της Nicolette Cayman (Glenn Close). Αντιμέτωπος με την γέννηση επτά δίδυμων κοριτσιών, ο Terrence Settman (Willem Dafoe) αποφασίζει να κρατήσει την ύπαρξη των επτά εγγονιών του μυστική. Περιορισμένες στο μικρό τους διαμέρισμα, οι επτά αδελφές θα πρέπει να μοιράζονται τις επτά ημέρες της εβδομάδας σαν ένα πρόσωπο με μια ταυτότητα:

αυτήν της Karen Settman (Noomi Rapace). Αν και το μυστικό διατηρείται για χρόνια, όλα θα καταρρεύσουν την ημέρα που η Monday θα εξαφανιστεί μυστηριωδώς.»

Η SND Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το «Seven Sisters» (What Happened to Monday?), το sci-fi θρίλερ του Tommy Wirkola.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Tommy Wirkola («Dead Snow», «Hansel & Gretel: Witch Hunters»), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Max Botkin και Kerry Williamson («Alex Cross»).

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των επτά αδελφών βρίσκεται η Noomi Rapace («The Girl with the Dragon Tattoo»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Glenn Close, Willem Dafoe, Robert Wagner, Christian Rubeck, Marwan Kenzari και Pål Sverre Hagen.

Η ταινία που θυμίζει κάτι από την τηλεοπτική σειρά «Orphan Black», θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Αύγουστο.

Δείτε το trailer:Πηγή:  http://www.cinemode.gr/trailers-tainion/proto-trailer-apo-to-seven-sisters.html#prettyPhoto