Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Η γέννηση του Δράκου - «Birth of the Dragon». (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γέννηση του Δράκου - «Birth of the Dragon». (ΒΙΝΤΕΟ)
Η BH Tilt κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το «Birth of the Dragon», το βιογραφικό δράμα του George Nolfi που εστιάζει στην επική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μάχη ανάμεσα στον Bruce Lee και τον Wong Jack Man.

«Το 1964, ο Bruce Lee βρέθηκε απέναντι στον Wong Jack Man σε μια από τις πιο αμφιλεγόμενες μονομαχίες όλων των εποχών.

Με υπόβαθρο το San Francisco της δεκαετίας του 60′, το «Birth of the Dragon» είναι μια μοντέρνα εκδοχή των κλασικών ταινιών του Bruce Lee. Το φιλμ είναι εμπνευσμένο από την επική και ακόμη και σήμερα αμφιλεγόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στον ανερχόμενο Bruce Lee και τον μάστερ του kung fu Wong Jack Man, μια μάχη που γέννησε έναν θρύλο.»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο George Nolfi («The Adjustment Bureau»), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Stephen J. Rivele και Christopher Wilkinson. Πρωταγωνιστούν οι Phillip Ng, Xia Yu, Billy Magnussen, Jin Xing, Jingjing Qu, Simon Yin και Natalie Stephany Aguilar.

Σχεδόν 45 χρόνια μετά τον μυστηριώδη θάνατό του, ο μύθος του Bruce Lee εξακολουθεί να απασχολεί την μεγάλη οθόνη, όμως καμία από τις ταινίες που εστιάζουν στον θρύλο των πολεμικών τεχνών δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και το φιλμ του George Nolfi δεν φαίνεται να αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF] με μέτριες κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής στις 25 Αυγούστου.

Δείτε το trailer: