Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017

Ομιλία για τον Αττίλα 2 στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Ομιλία για τον Αττίλα 2 στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Η ομιλία, της Τετάρτης 23 Αυγούστου, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας, πραγματοποιήθηκε από τον συναγωνιστή Αργύρη Καρυπίδη και είχε θέμα τον Αττίλα 2 στην Κύπρο, τον Αύγουστο του 1974.

Ενώ οι Τούρκοι έχουν εισβάλει στην Μεγαλόνησο από τον Ιούλιο του 1974 και στην Ελλάδα τα ηνία του κράτους παίρνει πλέον η ΄΄Δημοκρατία΄΄ και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, οι συνομιλίες με Τούρκους και Βρετανούς καταρρέουν. 

 Τότε οι Τούρκοι από το μικρό προγεφύρωμα δίπλα στην Κερύνεια και την κατοχή του 3% του κυπριακού εδάφους, ξεκινούν νέα εισβολή, τον λεγόμενο Αττίλα 2. Δυστυχώς η ΄΄Ελληνική Δημοκρατία΄΄ και ο Καραμανλής όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν τα αδέλφια μας στην Κύπρο που δολοφονούνται και βιάζονται αλλά στην κυριολεξία τους εγκαταλείπουν αβοήθητους καθώς ο Καραμανλής λέει το διαβόητο: …η Κύπρος κείται μακράν… Το μόνο που τον νοιάζει είναι μην γίνει κίνημα από τον στρατό και τον ρίξουν. Η μόνη του έννοια είναι να μην κάνει κάτι ο στρατός εναντίον του. 

Για άμεση βοήθεια προς την Κύπρο ούτε λόγος. 

Οι Ελλαδίτες και Κύπριοι Έλληνες στρατιώτες μόνοι τους και αβοήθητοι ηρωικά πέφτουν ένας ένας μαχόμενοι τους εισβολείς. 

Η ΄΄Ελληνική Δημοκρατία΄΄ προδοτικά αφήνει τους ήρωες να πέσουν μέχρι τον τελευταίο, όπως έγινε κυρίως στην θρυλική μάχη του στρατοπέδου της ΕΛΔΥΚ, τις σύγχρονες Θερμοπύλες του Ελληνισμού. Με τον Αττίλα 2 και την προδοσία της Κύπρου από την ΄΄Ελληνική Δημοκρατία΄΄, οι Τούρκοι φτάνουν να κατέχουν το 37% του νησιού και να σκλαβώσουν την Κερύνεια, Μόρφου, Αμμόχωστο, Ριζοκάρπασο. 

Μόνο οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής θυμούνται το σύνθημα που κάποτε δονούσε τις καρδιές των Ελλήνων: ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ.