Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Συνέχισαν το 4ήμερο εκδηλώσεων Μνήμης, από την Μικρασιατική καταστροφή του 1922, ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας και ο Σύλλογος Μικρασιατών Νέας Εφέσου «Ηράκλειτος».

υνέχισαν το 4ήμερο εκδηλώσεων Μνήμης, από την Μικρασιατική καταστροφή του 1922, ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας και ο Σύλλογος Μικρασιατών Νέας Εφέσου «Ηράκλειτος».
Στην 2η Μέρα των Εκδηλώσεων, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 και στον ίδιο χώρο, τον εκθεσιακό χώρο της Αστικής Σχολής (πρώην 1ο Δημοτικό Σχολείο), εμφανίστηκαν οι μικτές χορωδίες του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου «Παναγία Σουμελά», με χοράρχη τον κ. Γιάννη Τοπαλίδη και του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Κεραμιδίου «Μακεδονία», με χοράρχη τον κ. Νίκο Πατρή.


Προσφυγικοί και οι δύο Σύλλογοι… με κοινές ρίζες… κοινή ιστορία… κοινή πορεία, αποδέχτηκαν το κάλεσμα, τους ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και τους συγχαίρουμε για την μοναδική άκρως συγκινητική εμφάνιση.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου «Παναγία Σουμελά» κ. Άρης Κασιμίδης, η Έφορος Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Κεραμιδίου «Μακεδονία», κ. Νόπη Τσαουσίδου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας κ. Αναστάσιος Μπογιατζής.

Στο τέλος της βραδιάς δόθηκαν τα καθιερωμένα αναμνηστικά και ακολούθησε κέρασμα προς όλους τους παρευρισκομένους.




Εγκάρδιες Ευχαριστίες προς τους Προέδρους και εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων.

Ευχαριστούμε…

Τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντινίδη Κων/νο της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

Την εκπρόσωπο του Λυκείου Ελληνίδων Κατερίνης κ. Μαρίλη Καργιώτη.

Ευχαριστούμε τον αγαπητό φωτογράφο μας κ. Απόστολο Μοσχολούρη, που για άλλη μια φορά έδωσε το φωτογραφικό του στίγμα.

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, καθώς επίσης και όλους όσους εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί και αυτή η εκδήλωση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αναστάσιος Μπογιατζής Βαλεντίνα Χατζηκωνσταντίνου