Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Κάτοικοι οικοδομής στην Κατερίνη περιμένουν εδώ και τέσσερα χρόνια να δώσει κάποιος λύση στο πρόβλημά τους. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κάτοικοι οικοδομής στην Κατερίνη περιμένουν εδώ και τέσσερα χρόνια να δώσει κάποιος λύση στο πρόβλημά τους. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Μια οικοδομή στην Κατερίνη επί της οδού Τυρταίου με Καζαντζάκη στην 25 Μαρτίου και δίπλα ακριβώς στο 19ο "Βιοκλιματικό" Δημοτικό Σχολείο ζει τον δικό της "Γολγοθά" εδώ και τέσσερα χρόνια.
Οι ένοικοι της οικοδομής βλέπουν την περιοχή τους να πλημμυρίζει κάθε φορά που βρέχει, με το νερό πολλές φορές να μπαίνει μέσα στο σπίτι τους.


Έχουν απευθυνθεί τόσο στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης όσο και στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας χωρίς όμως να βρίσκουν κάποια λύση στο πρόβλημά τους.

Το πρόβλημα σύμφωνα με τους κατοίκους έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα από την περίοδο που άρχισε να χτίζεται το 19ο Δημοτικό Σχολείο.

Δημιουργήθηκε υψομετρική διαφορά με αποτέλεσμα τα νερά να μαζεύονται στην αυλή της οικοδομής κάνοντας δύσκολη την πρόσβαση στους ενοίκους που ανησυχούν και για την υγεία τους από τα λιμνάζοντα νερά που δεν έχουν διέξοδο για να φύγουν.

"Έγινε Σχολείο χωρίς να υπάρχουν οι απαραίτητες υποδομές, χωρίς δρόμους. Ζητάμε από τον Δήμο Κατερίνης να δημιουργήσει αγωγό αποχέτευσης υδάτινων ομβρίων εδώ και τέσσερα χρόνια, χωρίς να βρίσκουμε ανταπόκριση στο αίτημα μας" αναφέρουν οι κάτοικοι.

Η απάντηση που πήραν οι κάτοικοι από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας :


Δείτε τι δηλώνει στην κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ο κύριος Καραμπουγιουκίδης Γεώργιος ένοικος της οικοδομής για το πρόβλημα με τα λιμνάζοντα νερά :



Δείτε πως είναι η περιοχή γύρω και μέσα στην οικοδομή από τα νερά :




Δείτε φωτογραφίες της περιοχής :
















*ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ
www.pierikialithia.gr
www.pierikialithia.blogspot.gr