Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Αγροτικός Αστέρας – Πιερικός 0-1

Αγροτικός Αστέρας – Πιερικός 0-1
Όρθιος στάθηκε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μέσα στον Αγροτικό Αστέρα και πήρε τη νίκη παίζοντας ωραίο και καλό ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δεν έδειξαν μόνο την αξία τους, αλλά και τα τεράστια αποθέματα ψυχικών δυνάμεων που διαθέτουν...

και δικαιούνται συμπαράσταση από όλους τους Πιεριείς, αφού δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι πάντα κάνουν το καλύτερο υπερβαίνοντας τις δυνάμεις τους προκειμένου να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ παρουσιάστηκε καλά διαβασμένος για το παιχνίδι του Ευόσμου και απέδωσε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου πραγματοποιώντας ευκαιρίες με τους Παπαδόπουλο και Κραγιόπουλο που θα μπορούσαν να του έδιναν μεγαλύτερη νίκη. Οι φίλαθλοι απόλαυσαν έναν ΠΙΕΡΙΚΟ από παλιά και δίκαια τόνισαν πως ήταν από τους καλύτερους αντιπάλους. Το μοναδικό τέρμα 0-1 που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Κοκονόζι στο (90+) μετά από πάσα του Κραγιόπουλου.

Η διοίκηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους ηρωικούς φιλάθλους μας για την συγκινητική και ένθερμη παρουσία και υποστήριξή τους στο γήπεδο «Δημ. Κοντικάκης» του Ευόσμου. Σ΄ ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας που έδωσαν το βροντερό παρόν σ΄ όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα άψογη αθλητική συμπεριφορά.

Για μας η πράξη σας αυτή όλης της αγωνιστικής περιόδου αποτελεί την αρχή να πραγματοποιήσουμε το όνειρο και να επανέλθει η ομάδα εκεί που ανήκει.

Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται την Κυριακή 26/11/17 και ώρα 15:00 στο γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την παρουσία όλων των φιλάθλων της ομάδας μας στο παιχνίδι ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ.

Η ενδεκάδα για τον ΠΙΕΡΙΚΟ: (προπονητής: Καμπερίδης), Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Καρτσαμπάς, Κανταρτζής, Τουλίκας, Κραγιόπουλος, Κατσιαμήτας(65΄ Κοκονόζι), Κτιστόπουλος, Κωστίκος, Παπαδόπουλος(80΄ Παραφέστας), Σαμανίδης.