Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Κοσμοσυρροή στα Τρίκαλα για την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κοσμοσυρροή στα Τρίκαλα για την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Ασφυκτικά γεμάτη είναι η κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του "Αετών Μέλαθρον" στα Τρίκαλα, όπου πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. με κεντρικό ομιλητή τον Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο.

Την δυναμική εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμούς οι βουλευτές του Κινήματος, Ευάγγελος Καρακώστας, Γιάννης Σαχινίδης, Σωτηρία Βλάχου, Ελένη Ζαρούλια και ο ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης.

Ο κ. Μιχαλιολάκος δήλωσε πως είναι τιμή μας που ο Νεοδημοκράτης δήμαρχος ανακήρυξε τον ίδιο ως ανεπιθύμητο πρόσωπο στην πόλη, προαναγγέλλοντας διεκδίκηση του Δήμου Τρίκαλων από την Χρυσή Αυγή και κατάθεση ψηφοδελτίου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία είναι συνοδοιπόρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ψήφιση όλων των ανθελληνικών νομοσχεδίων, ενώ στην συνέχεια ανέλυσε το αγροτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, μία βασική παράμετρος του οποίου είναι η διαγραφή των αγροτικών χρεών.

Για τις αυριανές εκλογές στην "κεντροαριστερά" τόνισε πως η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ είναι μη αναστρέψιμη και θα συνεχίζει να είναι πτωτική.

Ενώ αποκάλυψε πως 6 πρώην βουλευτές - που είχαν ψηφίσει Μνημόνια - ζήτησαν να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, αλλά βρήκαν την πόρτα κλειστή! 

Τέλος, κάλεσε όλους να βρίσκονται σε Αγωνιστική εγρήγορση.


http://www.xryshaygh.com