Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Ευχές, ήχους, μελωδίες και εορταστικές νότες πλημμύρισε το «Πάρκο των Χρωμάτων» - Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς άκουσε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης

Ευχές, ήχους, μελωδίες και εορταστικές νότες πλημμύρισε το «Πάρκο των Χρωμάτων» - Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς άκουσε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης
Στο «Πάρκο των Χρωμάτων» και με φόντο το συντριβάνι – τοπόσημο της πόλης, παραδοσιακά κάλαντα άκουσε σήμερα Κυριακή, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, από μέλη χορωδιών, συλλόγων και φορέων.

Ειδικότερα, κάλαντα και πρωτοχρονιάτικες μελωδίες παρουσίασαν η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, ο σύλλογος Αη Δημητρινών Κατερίνης, οι χορωδίες του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος», της ΓΕΧΑ, του Εργαστηρίου Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού «Το ξαθέρι».

Παράλληλα, ένα χαρακτηριστικό εορταστικό δρώμενο των ημερών αναβίωσαν «οι κουδουνοφόροι» των Συλλόγων Λιβαδιωτών «Γιωργάκης Ολύμπιος».

Μέσα σε μία όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα, ο Δήμαρχος, παρουσία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, εκπροσώπων φορέων, πολιτών αντάλλαξε ευχές για υγεία, ευτυχία, πρόοδο και δημιουργία.

Επιπλέον, όπως σημείωσε μεταξύ άλλων ο κος Χιονίδης: «Στην Κατερίνη και φέτος βάλαμε χρώμα στη ζωή μας και γιορτάζουμε όλοι μαζί, στο «Πάρκο των Χρωμάτων». Με την ευκαιρία, απευθύνω στο κατώφλι του νέου χρόνου, τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, δύναμη, προσωπική και οικογενειακή προκοπή. Διατηρώντας ισχυρή την πίστη και ζωντανή την ελπίδα, ότι, παρά τις αντιξοότητες των καιρών όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, εύχομαι ολόψυχα, καλή χρονιά, με πολλά αληθινά χαμόγελα σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια!»