Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΒΡΟΝΤΟΥΣ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΒΡΟΝΤΟΥΣ
Καρφίτσα δεν έπεφτε στο Φοίνικα, την αίθουσα που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ η μουσική βραδιά του Ολύμπου Βροντούς. Από νωρίς φίλοι της ομάδας από τη Βροντού και τη γύρω περιοχή, προσήλθαν να διασκεδάσουν αλλά και να στηρίξουν την ομάδα στην προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.


«Στους στόχους μας αλλά και στη φιλοσοφία μας, δεν είναι ο πρωταθλητισμός. Είναι η αξιοπρεπής συμμετοχή και η ενασχόληση με τον αθλητισμό της νεολαίας του χωριού μας» είπε χαρακτηριστικά στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Ολύμπου Βροντούς,Βασίλης Κυπαρίσης « τα χρήματά σας δεν τα θέλουμε για μεταγραφές και ακριβούς προπονητές αλλά για να διασφαλίσουμε αξιοπρεπείς συνθήκες και προϋποθέσεις, να αθλούνται και να γυμνάζονται οι νέοι μας» συνέχισε καταχειροκροτούμενος.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος, οι αντιδήμαρχοι, Πούλιος, Χαρέλας, Καλαιτζής, Φόλιος, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Τσιμήτρη, ο περιφερειακός σύμβουλος Τάκης Τσιμήτρης, ο πρώην δήμαρχος Δίου Γρηγόρης Παπαχρήστος, η πρώην βουλευτής Άννα Μάνη, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Αστέριος Τόκας, οι Δ/ντές την Δημοτικών Σχολείων Βροντούς Δημήτρης Κορινιώτης και Σβορώνου Φώτης Μπουκλής, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας Γιάννης Κορινιώτης.

Το μουσικό πρόγραμμα κάλυψε ομάδα νεαρών μουσικών της Ορχήστρας Νέων Δίου, με έντεχνα λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, που διασκέδασαν τον κόσμο μέχρι τις δύο τα μεσάνυχτα.

Ανάμεσα στο μουσικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα, που διέθεσαν φίλοι επιχειρηματίες της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι την ευθύνη παρουσίασης της εκδήλωσης είχε η Γεωργία Παπαχρήστου.

Ήταν ομολογουμένως μια όμορφη και επιτυχημένη εκδήλωση σε όλους τους τομείς.